My Tomey-Lotey Followers

Friday, April 16

Dah sudah!


Skrg kalo lu orang nak tau, gua dah gila addicted dengan game ni: Harvest Moon [Friends of Mineral Town]

Siot betul! Kalau lah gua betul2 berkebun dan dapat melombong bijih macam dalam game tu takpe jugak. Ini nak dapat telur ayam pun kena pegi beli dekat Star Mart Serdang, so how? Siapa nak jawab skrg? Sprite dekat dalam game tu pun terkebil-kebil nak jawab. Huhu.

Lepas tu, dalam kes berambiguiti lain, miracle kan rarely occured kan? Kan? Kan? Tapi hari ni, memang miracle habis wa bilang sama lu. Duit gaji dah dapat uolz! Wehoo!!! Boleh lah shopping lepas ni!!! Anyone nak follow? Sila2 kan lah ye. Hihi.

p/s:
Gua mamam sugar-sugar durian tadi. Mulut pun aroma therapy durian jugak ni sekarang. Kalo dapat hembus nafas kat mat salleh yang poyo tak suka durian musti best! LOL ^o^

p/s p/s:
Ore orichalc kat dalam Harvest Moon ni macam mana nak dapat ha? Gua da penat melombong kat dua-dua gua niah ni, tak jumpa2. Geram betul!

8 comments:

Hizami Li said...

haha.
tahniah.
apalagi?
nak hadiah.
hohO~
eh.
epul.
jgn lupe join kontest kt blog aku.
okay?
thanx.
:D

yaziith su anaz said...

wekkkkkkkkkkk!




epul doyan!!

iekah said...

game addicted.

Judiene said...

ni game kt facebook ke weyh??
aku tak layan sgt r game2 cni
cam bebudak je
ko tu da beso da eipul
hehehe

AreL said...

hahaha... maen katner? dulu aku maen kat gameboy... mmg addicted giler...

ore wne biru tuh kene gali ka lombong levl yg dlam2.. sure banyak... aku maen smpai umah da besar.. reban da besar... kandang lembu ngan kambing pon da penuh... siap da kawen dapat anak sorang...

pegi bawak pape, sayur ke, makanan kew, pegi kat tepi air tejun tuh, cmpak makanan tuh.. leh jumpe ngan harvest goddess.. hak3...

da xbpe egat sgat... coz da lame gile x main... :p

JohanPrinze said...

mencarut je kwn aku sekor ni! hahahaha...

Nazz@Purple said...

game cam ne tu..semenjak keje ni..nazz lame dah tinggal dunia game..

syaf said...

udah dapat gaji belnajer karox r ape lagik....kekeke

Kolam Ikan Encik Eipul