My Tomey-Lotey Followers

Saturday, May 22

CHOCOLATE CRAZINESS

omg omg omg

tahanan perang *wink wink

wan ada practice untuk MASUM, tak dapat ikut gi Bangi, LOL, so kitorang mamam kek kali kedua ngan dia kat K6 je.

Meh sini aku korek idung ko, nak?

humphh!!! nak berak~~

the GIRLS

the BOYS

BIRTHDAY GIRL

the CHOCOLATE CRAZINESS/ CHOCOLATE INDULGENCE omg omg omg

Selalunya kalau birthday korang kan, korang dapat hadiah tak? Paling cikai pun musti ada manusia-manusia yang concern macam hai, kek ni untuk awak, hepi burfday tau, kan, kan, kan? Tapi masa birthday kawan aku ni, dia yang belikan kek untuk kitorang. Pada aku, aku tak kesah tapi cian kat dia, dalam hati sebenarnya yeayea dapat kek mahal! Hehe, setan tak?

Tak kesah lah tu semua. Yang penting best time ni sebab dapat gather ramai-ramai sambil borak-borak gelak-gelak muahaha. Thanx Wani for the incredibly delicious cake, Secret Recipe kot~ LOL. Hurm, aku nak kasik Wani hadiah tapi duit tadek lagi. Sory tau sis, I promish I'll give you your pending gift by the end of this month yeh, LOL.

And all this happened on the 19th.

Aku nak cerita jugak pasal siang tadi. I am totally a sinner honey. To top it off, I didn't go for Jumaat prayer, that's the first top sin, omg omg have mercy on me please. Second of all, we go for a jolly-shandy window shopping to Jusco Cheras Selatan, and guess what? Time rehat yang just 1 and a half hour had been prolonged to 2 hours with couples of minutes. Aren't we a sinner? Third of all, we bought several, oops I mean I bought several items and Wani bought an item for our unplanned shopping spree omg omg. Forth of all, we lied; saying that we are late because of 'urusan daftar subjek di fakulti'. Setan sangat. But, like I care Honey~ Haha,

Owh, and these are the things I bought, just in case u wanna know, LOL.

Geez this cardigan is undeniably irresistible honey!


I just love the scent! And it's 50% off!!!


Siapa yang tidak mahu, kan sayang? Kalau kau nampak sale Body Shop 50% 70%, kau pun mahu menangis betul tak? Itu sebab lah kami balik lambat setengah jam ni, sori bos, sori madam, kami betul-betul tak bermaksud ni, chihihi.

And owh, tadi malam lepas aku habis keje aku makan dengan Ipin dekat foodcourt belakang Mamak Kembar Presint 9. Nasik goreng dia rasa macam dedak ayam, huuuuiiii~~, kalah dedak ayam lah, rasa dia macam larutan Albumin dah ni, tak sedap langsung! Cheh, bikin aku muntah saje! Chet poodah!

12 comments:

En iLham said...

waaaa..besday wani ke...hehe..epul, ni aku syamil.jangan terkezut pula.hehe

singgah pula ke KAU ILHAMKU
CARA PARKING 'TERBAIK'

Hizami Rahim said...

kau gila tak bagi aku sikit?
haish.
kecewa.
ahha~

EIPUL said...

syamil, ekekeke,
aku da datang blog ko, chihihi,
besh, banyak gambo kelaka
LOL

jami, ko jauh lo~
Perak tuh!
Haha

wanilizzie said...

chincha... hehe.. *wink*wink**
i like~~~~~
oh regarding that indulge choc cake.. no prob honey..

en Hizami.. cowi, tak sempat nak simpat cake tu utk kamu.. hakhakhak kena tunggu eipul belanja..wakakaka


syamil... ko tak nak wish birthday utk aku..hehehe ak selalu baca blog kamu yang jarang nak update tuh.. huk ;( hehe keep it up ya!

Nazra~ said...

ni dh kira tikam depan ni..si birthday girl yg support korg :P

Judiene said...

aku tgk ko ala2 Justin Bieber pn ada
ok, da lari tajuk!
;P

EIPUL said...

nazra, takpe, sekali sekala jek, hihi

judiene, celah mana bieber kat aku tuh? Hahaha

yaziith su anaz said...

ko penah makan dedak?


yek yek.
boo!

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

sedap nmpak cake tu! siyees~

niesz said...

sedap nye kek tu..favorite niesz!hihi...

syaf said...

woo meriah besday tersebut...
wow baju itew nampak cam org kaye
wooo kaw memang untung dpt beli time sale...

Fiza Notty said...

salam.. hoit! xsolat jumaat ye?? ngahahah.. huyyo.. choc indulgence ka?

aih.. tuka lagi header blog.. tolong buatkan aku 1 epul :)

Big Apple Haram?

Kolam Ikan Encik Eipul