My Tomey-Lotey Followers

Thursday, May 13

Huhi, buhan hima suhah~

*maaf, gambar tiada kait-kait dengan kandungan entri. Kalau ada pun, mungkin dalam 0.17% gitu. Haha

Berikut merupakan list updates untuk recent activities aku. *macamlah kau hadap sangat nak tau kan? Anyhow, ada aku kesah? Hahahai~

1) Aku tgh belajar plucking lagu Far Away, Nickelback skrg ni. Susah, sundel! Terseliuh jari kelingking aku nak tekan string number 4 tu.

2) Harvest Moon aku dah berjaya aku recover. Haritu trouble shooting kebom bom bom, sampai game aku restart kembali semula ke zaman jahiliyah nya yakni Spring 0 Year, menangis aku, tapi kini aku menangis terharu sebab duit dah ada 400K, ayam dah 8 ekor, Horssey dah boleh ditunggang, Marc Jacobs dan Jimmy Choo aku dah pun membesar dengan sampoerna, *note that Marc Jacobs and Jimmy Choo tu adalah nama lembu aku. Enough said!!!

3) Bacit dah pergi meninggalkan aku, means that aku dah tadek roommate lagi sekarang ni. Huahua~ I'll start reminiscing that good old days that we've been through.
- Campak barang kuar dari tingkap bilik, yang paling tak tahan masa ko campak pil supplement expired ko yang berbijik-bijik banyak nak mampos tu, memang aku gelak sampai tecirit time tu. Haha (Serol ingat hantu nak kacau dia, u know kan? LOL)
- Kalau aku naik moto dengan ko memang tak sah kalau kita tak usha orang sambil2 tu kan? ^o^
- Pasal moto jugak, kalo nak brek, ko mesti buat moto gigil2 macam nak teberak, ingat tak? Kelakar doh~
- Main masak2 sama-sama tu pun one of the best moment jugak, even though lately aku tak pat join sebab busy. Haha
- Yang penting kita main Harvest Moon sesama, ladang ko nama Gaga, so kinky kan? Aku suka Prada ko anyways~
**Aku musti mish ko lepas ni Bacit. LOL

4) Aku suka 2PM lately. My fav is Hwang Chansung. LOL

5) Rihanna - Hard. Lyric fav aku for this month.

"I'ma rock this shit like fashion, as in

goin' til they say stop

And my runway never looked so clear

But the hottest bitch in heels right here"

6) Aku notty skrg ni, in the sense of act. U know, gaga's lyric, cigarettes and hush, watever~

7) Itu hari aku terbeli jaket 0.2K, and Im like "What is the hell am i doin anyway?!"* Bacit, gelak la weih! What is the hell? Haha

8) Lama tak karok ko tahu? Aku da macam menggigil-gigil sekarang ni, gian semacam je. Sesiapa yang nak ajak aku karok, plish~~~ I'm begging u! Haha

9) Lagi 1 bulan setengah praktikal nak berakhir. Tak sabar setan!

10) Amek ko! Jastin Biber aku kasik kat ko skrg. Aku rasa dia letak dadah kot dalam lagu-lagu dia, tak macam aku ketagih pulak kan nak dengar lagu dia setiap hari. Skrg aku suka Runaway Love, that's for sure! Haha


Ok, penat lah pulak buat listing merepek ni. Haha. K, bubbye sume. Thanx for reading. Sharing is caring. Daring is a no no thing. Kaching ching ching!!!

***tajuk entry tu disebut dengan aura sengau ala-ala lead singer kumpulan Sixth Sense. Maksud hakiki dia berbunyi "Huhui, bulan lima sudah~" ---> gelak la weih!!! T___T

10 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

banyak jugak benda baru ey? dah lama xjengah blog nih :D hehe~

lizz said...

selepas berjuta kali bukak page baru nak update! (as if sejuta bai!!)
huk.. tak suka no 6!!! no.. no.. no...(macam la ko kesah kan! lols)

ngeeeeeeeeeeeeee~~~

iekah said...

sengal punya entry.
haha

Hizami Rahim said...

ahha.
wah.
rajin.
banyak betol info.
;)

niesz said...

bnyk nye eipul nyer cite nie..haha..same la mcm niesz..xsempat nk update semue..ape2 pon..niesz mish nk bc entry2 eipul..update selalu k..

Judiene said...

kalo justib bieber wat konsert kt sni kte g berdua eh
;P

Just_najmiE said...

weih, aku tau kau byk merapu meraban yg lawak gila, tp aku tak mampu nak gelak guleng2 bila baca entri nih.. sorry.. (-__-;;

yaziith su anaz said...

wey gila,


jom karok!
HAHA.

EIPUL said...

sumisumi, jemput le minum kopi sepam dua ye. Hehe

lizzerd, watever~~

iekah, nyeooww~~

jami, banyak gila kan? Haha

niesz, tq, hihi

judiene, JOM!!!

najmie, sampainya hatimu~~

yaziith, JOM Sewel! katne woi?

~NURUL~ said...

jenuh la siot carik tempat nak post comment.. naek juling biji mato den.. ahahaha.. eh epul maen gtar ke skang?? wah notty?? cigarettes? ye ke?? wooo

Kolam Ikan Encik Eipul