My Tomey-Lotey Followers

Friday, June 4

End of Exhaustion. Yippee!

Secara rasminya penyiksaan gua sebagai promoter exhibition telah berakhir start 5.30pm semalam, omg omg I'm so happy, nak pendekkan cerita, gua kena jaga booth company kat SMIDEX 3 ari lepas. Since the exhibition is over, I'm free now! Yeayea

Tapi the next next coming week, I'll be busy again sebab the company from Japan akan datang Malaysia and start everything about MIHAS. Huahua, Tapi takpe esok gua cuti, so gua akan rehat puas-puas main Harvest Moon sambil mengasap, kekeke.

Semalam gua pegi tengok movie Melayu, oh sangat tak sangka kan kan kan? Tapi gua beranikan diri pergi tengok walaupun harga tiket tu dah macam harga tiket movie oversea, RM11 kot~~ huhu. Oh lupa pulak gua nak gitau lu, gua pegi tengok Lagenda Budak Setan tau semalam!. Omg omg memang best honey, i tell you! Tapi yang gua tensennya banyak sangat adegan-adegan best dalam novel tu yang dia bantai cut cut dan tak letak dalam movie, mana pengarah filem tu meh sini gua gentel-gentel pipi dia, ish geram betul gua lah hins hins!


Tapi gua memang respek pada team koreografi, opocot gua salah eja trr trr, gua sebenarnya sangat respek pada team pornografi, omg salah lagi, *lagi sekali salah eja memang nak kena cubit-cubit kelengkang dia ni!
Gua paling suka dia punya sinematografi lah, oii korang memang yang the effing best lah, sebab memang sangat-sangat ada kualiti okkey sume-sume adegan dekat dalam movie itu!!!

So, buat julung-julung kali gua telah mem-promote-i sebuah filem Melayu pada kawan-kawan semua, chihihi, tapi memang gua tak tipu lah ye di sini, sebab bagi gua lah, filem ni memang must watch sebab gua memang suka gile bab sama novel dia!!! Teringat pulak masa gua terhegeh-hegeh beli novel tu dan baca tak macam struggle pulak kan sebab novel dia oh sangat-sangat lah tebal ye sayang~~

Ok tu saje, bubbye honey, I nak pi mamam, chihihi, peluk cium kamu semua. xoxo

p/s: Fazura sangat besh! Tak sabar nak tunggu filem Katerina pulak lepas ni. Yeayea

p/s 2: OST filem ni, Bila Cinta tu sangat meruntun jiwa gua, shiyesh!!! Best giler~

4 comments:

iekah said...

lagenda anak setan.
lalalala~

yaziith su anaz said...

ade lagi follow up ek.


*ouhh, hye iekah!
awal betol awak. HAHA.

iekah said...

hang diam yaziith.

:)

Hizami Rahim said...

wah.
ye ke?
haish.
macam teruja nak tengok.
;)

Kolam Ikan Encik Eipul