My Tomey-Lotey Followers

Saturday, June 5

Jalan dengan Nene

Karok sepuas-puasnya + dapat free Dot Red Card, yeayea
Later, lepak kat bilik aku.










*the best sleep over, ever*
matila merepek~

p/s: Ajeje da berenti keje, means da tadek geng nak melepak-lepak kat kilang lagi lepas ni, huhu

Ajeje, aku

8 comments:

Gossip Guy said...

eh,ko g tyme buffet ker???
waaahhh..best..!!
dapat kad dot red free..????!!
bia betik ko...
baper rm??

EIPUL said...

aah eqal time buffet,
bayar rm50 jek, kira dapat karok free cuma bayor daftar dot red kad tu je,
hehe

Ejay said...

aku nak buat bday party kat sini... jemput 10 org kira rm500 la eh? berbaloi tak?

EIPUL said...

ejay, ok jek kot,
dari ko jemput 10, baik 100 orang terus,
the more the merrier,

haha =D

iyllienaz said...

haha..best2..selalu nya klo karok, sampai rumah terus dah xde suara..

Eazy Izzuddin said...

eipul..
long time not come here...
hehe
xD

EIPUL said...

iyllienaz, haha, tahu takpo, =D

eazy, aah aku pun da lama tak sempat jalan2 kat blog ko, huhu,
tq anyway, =D

syaf said...

bestnyer...jeles aku

Kolam Ikan Encik Eipul