My Tomey-Lotey Followers

Thursday, June 24

Sekitar MIHAS

Wanilizzerd dan anak Jepun wannabe. LOL
NHK interviewing our boss *LOL
Our booth, kekeke
Mr. Nagamatsu acting cute, LOL
Cedap gile kopi ni! *sebab free
Jemput2 mamam rendang, chihihi


During durian duri duremon, gulp, I mean, during my time in MIHAS 2010, I feel very very happy. Our booth is a collaboration between my practical company and japanese company and we came up with a new product. Come come lets go to our booth and join the festivity!!!

Aku dah tatau nak mepek apa. Ko tau je lah kan, aku update blog ni pun sekali dalam 86 tahun, so, banyak benda aku nak cerita tapi al-malangnya sebab banyak jugak benda aku lupa nak cerita sampai apa yang aku nak cerita ni pun tak tercerita-cerita sampai ke sudahnya.
Eh sudah lah, I punya LI report ni pun tak sesiap lagi.

Sape nak kenal ngan Mr. Nagamatsu *rujuk gambar ke-2, sila email aku untuk sebarang inquiry dan aku akan berikan contact number beliau.
Antara dialog jepun yang dia ajar aku adalah;

1) Watashi no namae wa Eipul des
2) Ohayo gozaimasu
3) Arigato!
4) Domo!
5) Kawaii~~
6) Kat koi
7) Chidoi
8) Baka! *oh yang ni dia kata jangan sesekali kata kat orang Jepun, buruk padahnye

K guys, xoxo

5 comments:

wanilizzie said...

aramaaa..... gambar gua takde nie! ape cer~

EIPUL said...

gua da letak da, lu jangan nak merengek lagi... huhu

AJ. said...

wawawa
best btol ya
pndai cakap jepun sudah eipul..

heheh

~ayin jemin~

wanilizzie said...

tu diaaaaa..... hahahahaaaaa

Judiene said...

jgn kasi aku jeles bleh!??
grrrrrrrr~~

Kolam Ikan Encik Eipul