My Tomey-Lotey Followers

Friday, July 23

Favor is needed.

For those yang ada teddy bear saiz ungka dewasa ataupun yang bersaiz hyper besar bak king kong, boleh tak, can I ask for some favor?

Kasik aku satu? Satu jek. Tamo banyak-banyak.



*tak sangka duduk bilik single ni sunyi nak mampos.

5 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ingat nk suro carikkan.. upenye nk suro kasik satu kat dia..

syaf said...

aku pon nk dok...aku pon dok sowang gak...bosan meh....main telor jerk lah yg menghilangkan kebosanan aku,...
















bile nk karox!!!

EIPUL said...

sumi, wakaka, aku rasa aku nak beli satu ar, aku da target satu kat parkson. Wakaka

syaf, haha, main telor. mengong. Syaf, jom33x karok ujung bulan ni, nanti aku roger ko. Yeayea

Judiene said...

sape sok dok sorg2??
ajak la sape2 share blk ngn ko
tp aku ade patung besar
nama dia Chucky!
mlm2 dia hidup pastu dia kejar ko
hahahahaa!

syaf said...

wokeyh...cun...set

Kolam Ikan Encik Eipul