My Tomey-Lotey Followers

Saturday, July 31

Unplanned Karaoke.

Syaf yang tomey, muahaha

Ahhahaaaaiiii, apa aku nak jawab dengan Prof. Nazamid nanti ha? Boleh pulak aku lupa nak hantar assignment abstract tu arini. Siyesh aku lupa gila la. An an an tatemodayisuki betul dorayaki the explorer ni!!! Semalam elok aku nak antar dia pulak suruh anta arini, an. Ni semua salah dia, an. Hisshh

Ok, first of all, memang Kak R si kerani tu spesies fuc**er. Ada ke patut aku keje penat-penat selama ni kau bantai taroh gaji aku setakat 400++ je? Kau nak kena cubit ke dengan aku? Bab* betul tau kau ni. Aku haramkan setiap sen yang kau tipu dalam slip gaji tu. Mampos lah kau! Bab*!!!
Kau ado? Awal-awal membebel dah diwarnai carotan? Haha. Sorry la kawan2. Aku memang geram gile ni. Siang tadi aku baru ingatkan nak pegi shopping, yelah hari gaji mestilah ngade-ngade nak membazir tu ada kan, berangan la sekejap nak masuk dekat Salvatore Ferragamo ke, takpun Marc Jacobs ke, tapi kalau dah duit kau ada 2 3 4 sen je,
kau nak masuk kedai runcit Lingam pun jadik segan yang amat ye tak?

Terima kasih banyak lah pada Syaf sebab belanja aku karoke and makan-makan tadi, hehe. Tanpamu siapalah aku [tiberrr]. Sedap giler karok ngan ko Syaf. Rasa macam makan durian sedapnya nyum nyum. ^o^. Lain kali kita hangout lagi tau!!! Lepas penat melalak, kitorang tengok movie; Salt. Woi cite ni memang gil bab best nak mamp okey!!! Rugi ko tak tengok. Cepat pegi berlari carik mana-mana wayang skang tengok cite ni cepat!!! Haha. Paling takley blah time Ev menyamar jadik lelaki tu, ya hampon, muka kau macam pondan tak siap ye. Wakaka.

So, lepas da enjoy hooray hooray tu, kitorang plan la nak balik. Aku pun teman Syaf pegi kat motor dia. Alih-alih helmet dia pulak ilang. Aduh memang mencarot-carot la kitorang kan sial betul mat pet mana entah yang curik helmet ni mamposlah kau tercabut kepala eksiden mana-mana sebab curik helmet orang bla bla bla. Sambil-sambil gelabah tu mata masing-masing meliar carik helmet yang berpotensi untuk dicurik, haha. Tapi nasib baik tak jadik mencurik, sebab kitorang baik. Wuhoo!!! So kitorang gigih carik kedai motor area situ untuk beli helmet baru, tanya pak gad bangla tu dia kata ada dalam Sg. Wang, tapi non hado! Bila aku fikir balik, betul la takde kedai moto kat dalam tu, jadah apa diorang nak letak bengkel kat dalam Sg. Wang tu kan? Cirit nye bangla, kalo tak tau cakap je ar ko tak tau.
So kitorang kuar dari Sg.Wang tu, carik jalan Imbi bagai, mana tau ada bengkel tedekat, tapi last2 tak sanggup sebab jalan Imbi tu jauh nak mamp rupanya. So, kitorang gigih tanya ada sorang Pak Gad ni, Alhamdulillah dia kasik direction baik punya, last2 kitorang jumpa gak kedai motor. Fuhh lega. Syaf beli helmet settle semua, dia ajak aku minum sekejap, then dia balik sebab nak temankan akak dia kuar. Best tak pengalaman aku? Aku rasa ni dah kali ketiga kawan aku hilang helmet. Semua kejadian ni berlaku selepas enjoy hooray hooray. Ke aku yang bawak suwey dan malapetaka pada mereka? Hahahaha. Tapi yang paling malang tu Zaher ar, keluar ngan aku sampai 2 kali ilang helmet. [Siapa suruh kau beli helmet mahal2 Zaher? Hoho]

Emm, ok. Da penat taip ni. Conclusion? Syaf, kita mesti kuar sesama lagi pasni. Mesti. Haha. Secondly, aku malas nak keje lah kalau kerani sun**l tu ada menyemak dalam ofis tu. Hissshhh berasap telinga aku ni bila pikir pasal dia, pasal gaji aku. Aku rasa macam nak hiris-hiris kepala dia pastu cubit-cubit otak dia yang bangang tu. Ishhhh!!!

Spring collection 2010. Syaf, senyap-senyap k. ;-D

3 comments:

ariel said...

tahniah karok rupenye..huhu..
sorylh semalam siriye jammed..huhu..
xpasal2 ko kne blik sesorg kn..

anyway ak bru ltk link kat blog baruak..huhu

syaf said...

wa just nk say thanks sebab sudi lepak ngan gua, sambil bersusah payah mencari helmet baru,...


lu memang rare!!!

EIPUL said...

syarel, o ok, jap g aku letak link blog baru ko kat aku, aku asek lupa je ko da tuka blog... haha

syaf, anything for u bro,

hehehe

Kolam Ikan Encik Eipul