My Tomey-Lotey Followers

Tuesday, August 3

I do, do I?

I do need to set things straight, and I really do have to take things a little more seriously, with a little bit of edginess and chic-ity. Starting from the day-1 of this effing new semester, I started to think more in broader scope. But the fact is that, I don't know where to start at. At this point, I noticed that things are easy NO more. YES. Not that easy, honey pie. I have to settle my FYP proposal by week-7, and God knows how NOT prepared I am right now. And to top it off, I have not confirmed yet about my thesis title. There are some confusions going on with the wordings like or and and, and the cheesy thing is my title consists of two SO unlikely titles, which is so damn twisted, as if I am doing two different thesis-es at the same time, as if I am capable of doing. With this working ass things on every weekends, OMGosh, how can you escape this miserable thoughts if you are me? I am not doing these because I am hoping for your sympathetic looking face, instead, I am telling all these because I am totally stressed out. I do not know where to yell at, to whom I should yell to, and least of all to wonder why I am yelling for. Everyone is looking obviously like a frightened little chickens, with all the cookoos behavior. Seriously dude, I don't know how to solve these.

Cukuplah merepek dengan ayat-ayat putarbelit kau tu Eipul. Senang cerita, kau bagitau je satu dunia yang kau tak sedia langsung untuk semua benda gila ni. Memang gila pun. Sekarang dah minggu ke-4 tapi aku tak nampak langsung progress usaha kau. Dengar cerita minggu depan kelas Metabolisma Makanan ada exam, tapi kau tak nampak macam tengah mengulangkaji pun. Yang aku nampak, kau sibuk melayan internet, tido, kadang-kadang ada terintai kau tengah search maklumat, tapi yang tu sangat rare la, mostly kau buat benda lain. Haha.

Macam sekarang la, contoh paling dekat, padahal dah pukul 3 lebih. Bukan 3 lebih petang tau. Tapi 3 lebih pagi. Dan kau sedang buat apa? Taip blog? Apa? Tak dengar. Cakap kuat sikit. TAIP BLOG? Ooo, sekarang baru dengar.

- Yela. Aku tau kau sedang seru aku supaya tido, OK OK, jom bobok, tak sabar dah nak peluk kau ni!

His name is KIKI by the way.

3 comments:

syaf said...

hahaha macam2 r kaw pul...
aku pown maklas nk ulanglaji time study dulu,,,,ngeee

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

eh ehh.. nama sama macam dolphin sumi ^__^ hehee~

EIPUL said...

syaf, ahaha, tu ar, malas giler aku... =p

sumi, siyesh? Boleh ar kawan ngan beluncas orang... hihi

Kolam Ikan Encik Eipul