My Tomey-Lotey Followers

Saturday, August 28

Shopping Raya

Geng Samseng Bukit

todia california boy ngan Apis =D

Sharel back to basics ngan Alwa uncet

Croco - samseng bukit paling berbahaya

Alwa ngan Apra

Baju raya aku tahun ni kaler biru. Terel tak? Terel tak? =p

Semalam aku ngan geng2 samseng bukit yang lain pergi Jalan TAR untuk jalan-jalan dekat jalan ber-TAR yang kebetulan menjual kuih TAR-t nenas berharga RM10. It was fun! It was pure magic! Walaopun kaki kau melecet sana-sini sebab banyak sangat berjalan. Woi tempat ni memang besar nak mamp**! Penat woh ulang alik carik baju kurung transparent, baju melayu fesyen baru yang kadang2 nampak macam baju badut sarkis pun ada, dan samping-1-RM45-2-RM50 yang nipis macam kain lap peluh tu.

Pastu dah nak berbuka tu, kitorang cepat-cepat lari masuk SOGO sebab nak beli McD, pastu pegi duduk kat taman bunga depan SOGO tu untuk berbuka sebab dekat dalam dah penuh sangat macam kat kandang lembu Fernleaf. It was fun! It was pure magic!

Then, aku kena marah ngan kawan aku sebab tak jadik teman dia jumpa minah-mana-entah-aku-pun-tak-tau, so balasannya, dia suruh aku pegi teman dia lepak mamak. It was pure magic! Hehe

Malam aku tak berakhir macam tu saje, later, aku struggle press motor sampai 110km/j gerak pegi Maulana, then join geng2 jantan samseng bukit pergi sambung shopping raya dekat Danau Kota ngan Jalan TAR(again). Fuhh, memang pure magic!

Balik sahur aje aku tombang atas katil tak bangun-bangun sampai la ni. Sekian laporan dari BERNAMA. Chow, gua nak mandi sat. =D

5 comments:

Hizami Rahim said...

haha.
lama tak update.
penat aku tunggu.
:)
selamat hari raya.
:)

EIPUL said...

haha, camat ari raya jua~


=D

iekah said...

hoit hoit.
lama aku xsinggah blog ni !

wanilizzie said...

hahaha...baca blog ko sambil gelak2 sakan tatkala terlupa sebentar proposal fyp yang ___________ (no word for that);p

oh it is a pure magic~~~

yaziith su anaz said...

baju aku wane pink.


lalala.

Kolam Ikan Encik Eipul