My Tomey-Lotey Followers

Sunday, September 12

Mandikan Ken!

Ken disabunkan sebelom digosok kasi bersih. Wuhoo

Aku kesian kat Ken. Da lama tak suruh dia kincing. Huhu. Sorry Ken~

Ini semua berlaku minggu lepas, day before aku balik raya. Sebelum jalan jauh, aku kena servis Ken dulu before he gets mad and buat hal tengah-tengah highway. Haha.
So, aku balik kampung practically not really my kampung, balik rumah along dan malam raya gerak pegi rumah angah and beraya di Gombak.

Gombak best woh.
Dekat giler dengan Danau Kota.
Malam raya tu kami pergi shopping, last shopping before raya, dekat Uptown situ. Syok!

Oh btw, sekarang kecoh pasal kes jutawanita kosmetik Sosilawati Lawiya. Aku kesian sangat dengan nasib yang menimpa beliau. Pagi tadi baca paper jumpa 4 mayat, and diorang syak itu adalah Sosilawati and the gang. Tapi, aku tamo percaya rumors itu and hopefully she's still alive. Amin.
*nak bagitau rumah Sosilawati ni belakang rumah kakak aku je. Kitorang semangat pegi tengok dari luar rumah dia, mana tau dapat masuk Buletin Utama ke apa ke, huhuhu.

And, aku sekarang sudah botak. Goodbye my long hair. Omg omg, i miss you so badly :-p

Tadi aku sempatkan diri untuk tengok filem Piranha, and it was pure magic! Best giler! Malangnya aku tak dapat tengok 3D, kalo tak mesti lagi best. Huhu.



Dan yang paling penting, aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin. Kalau ada salah dan silap, harap dapat diampuni. Kita manusia takkan dapat lari dari berbuat dosa. Apa-apa pun, kita start anew, let bygones be bygones, lembaran baru meh kita mulakan. Moga Syawal tahun ini memberi makna yang mendalam buat kita semua!!!
SELAMAT HARI RAYA sekali lagi kawan-kawan!!!

*gambar raya ada dekat kamera Angah. Dah dapat nanti i post kat dalam ni wokeh? Bubbye

4 comments:

Judiene said...

bape byk ko dpt duit raya tahun ni weyh??
huhuhuu
eh silap, ko da keje, mne leh dpt duit raye
hahaha!

wanilizzie said...

ko botak beb???????

iekah said...

aku ingat rabit ke ape ntah td KEN tu.
hak3.

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ken upanya nama kuda dia?? hehee.. nway selamat hari raya :D

Kolam Ikan Encik Eipul