My Tomey-Lotey Followers

Wednesday, September 1

Mari Melantak 101






**antara gambar-gambar makanan yang sempat aku amek sebelum dilantak dengan rakusnya

[1]Sempena menyambut ketidak-tersiap-kan proposal, presentation slide and report for Food Metabolism, serta ass-signment 4817 yang macam harem pants, aku tergerak hati untuk berkaraoke bersama Eqal [2]Gerak awal gil bab - 2.45pm (sampai tak tau nak wat pe lantas bertindak mengusha rakyat di Times Square sehingga terkantoi toi) [3]Yes! Makanan memang banyak sangat sampai tatau nak pick apa [4]Tak sempat nak amek roast beef sebab lambat beratur, tau-tau je dah abes [5]Perut bunting sebab telan berpinggan-pinggan makanan burp~

6 comments:

Hizami Rahim said...

okeh.
i'm so jeles.
huaaa~

EIPUL said...

next time kita pegi sesama ea. Aku dapat voucher buffet free 2 person. Hehe

=D

syaf said...

bestnyer melantak...lala gua amat merindui makanan itew

iekah said...

knp aku baca entry ko ni waktu siang?
begitu tercabar nafsu puasa.

;D

lionteen said...

smpy bunting..
bhaye tu..
hehe

shark fin said...

kt mane ni?

Kolam Ikan Encik Eipul