My Tomey-Lotey Followers

Wednesday, September 15

Resident Evil: Afterlife


First of all, thanx a lot pada Eqal sebab kalau tanpa beliau, tak dapat lah aku tengok cite Resident Evil: Afterlife secara 3D *seb baik ko blanja aq, haha. Efek sinematografi filem ni omg omg sangat-sangat lah cantik, especially time awal-awal itu, rintik-rintik hujan itu timbul-timbul bagai hujan diamond, and my favorite scene adalah semasa kapal terbang kau itu terlanggar bukit Frazer Hill mana entah dan terdapat efek kau-telah-di-pause-kan yang sangat-sangat amazing, Mila Jovovich badan sangat luscious, Ali Larter nye badan besar macam wrestler wanita, aku pun tak faham kenapa badan dia besar sangat.

Before that kitorang pegi karoke time lunch, and best of all, kami dapat free 1 head charge, so bayar dalam RM6 je nyanyi 3 jam, dapat lunch nasik goreng tom yam pe tah, air, and appetizer segala. Ulang suara: RM6 sahajork untuk semua itu. Terel tak? Hehe. Pastu jumpa Hamal sebab Eqal nak pulangkan barang-barang dia balik.

**Nak jalan raya esok dengan kawan-kawan tapi dah terjanji ngan orang lain pulak. Takpelah, tadek rezeki kot. Huhu.

3 comments:

iekah said...

time aKu nk tgk nti, mesti 3d da abes.

grr

Hizami Rahim said...

wah.
rm6 sajo ?
best tu.
=_=!

wanilizzie said...

i'm no longer important.... huhuhu... sampai ati u!!

Kolam Ikan Encik Eipul