My Tomey-Lotey Followers

Wednesday, September 22

Today is Eipul's birthday!!!








Aku agak terkilan sebab tak amek satu habuk gambar pun dekat GreenBox tu, dahlah bilik yang kita dapat tu besar giler macam stadium, adoi rugi rugi hahaha!!!

Oh lupa pulak, fail karangan BM aku, pendahuluan takde, straight terus masuk isi pulak dah, kahkah. Ok. To start today's entry, my closest friends celebrated my birthday with this so called party, and nak realisasikan party ni oh sangat lah terlalu banyak cabarannya. Memula aku borak dengan Sharel dan came up dengan plan untuk pergi karoke dekat REDBOX sebab aku ada voucher yang tak lagi digunakan itu.

So, mesejlah bebudak ni buat invitation bagai, tapi malangnya ramai yang tak dapat join sebab ada hal malam ni. So, my sisties had already made this plan to celebrate my birthday and the other besties with 'picnic party', and that really whipped my REDBOX plan. Tak kesah lah tu. Haha. So, tengah-tengah berbincang ni, a lot of issues came up; *not a lot actually, just two: transport takde and hujan lebat melanda, so basically, plan untuk picnic ramai-ramai memang tak dapat terlaksana sebab hujan kan, so really needed back up plan and indoor party is a necessity. Jadik, terus tukar plan untuk pegi karoke dekat GREENBOX but not during buffet dinner sebab wan ada hal malam ni plus buffet dinner is so costly.

Pendekkan cerita, we had so much fun karoke tadi, dan bayar cuma RM8++ for 4 hours: really-really berbaloi kan honey bunny? Free flow drink ngan keropok jajan for free, untung ryte?

Ok. Enuff about the party. So, kepada semua kawan-kawan ku sayang, terima kasih banyak-banyak untuk party tadi, walaupun banyak halangan melanda, yang penting semua have fun kan hari ni? Hehe. Birthday aku kali ni memang sangat bermakna disebabkan korang. Love you guys muah muah!!! ^o^

To Wani, Afrah, Alwa, Wan, Sharel, Napi, Anna, Safira, haWani, sayang korang! Haha. Thanx for the kenangan. LOL

:This is 22nd September 2010, and I am so looking fwd to Nene's promised hang-out-together-to-celebrate-our-birthdays day. Really am. Hahaha. Miss u dude. ^o^

6 comments:

Hizami Rahim said...

epy besday epul.
:)
moga bahagia.
:)

wanilizzie said...

:)

EIPUL said...

tq jami~ weee

wani, :-p

afra said...

hehehehe..sonok2!! :D

shark fin said...

wahahaa..entah bile2 agaknye

EIPUL said...

ko la, aku ajak tamo...

huhu

Kolam Ikan Encik Eipul