My Tomey-Lotey Followers

Sunday, September 19

A very very pink wedding.

Apiz, Pinat *host, and me

Pelamin dia sangat cantik, ada gambar pengantin lelaki ngan pompuan both, and the kerusi sangat humongous! Haha

Siapa yang berani kata bola bunga ni tak cantik? Meh sini aku sekeh kepala korang! Haha




All in all, every little piece of decorations time wedding ni sangat lah well made and surprisingly mesmerizing, ada amek gambar dengan pengantin pompuan tapi guna kamera Pinat, so tunggu dia upload kat facebook sajo lah. Haha. Kitorang sampai lambat semalam so choc fountain dia sudah yillek *ruginye!!!

Masa nak carik dewan ni kami telah sesat sebab tak berjumpa-jumpa, Pinat kata belakang Esso tapi kitorang masuk dalam kawasan perumahan mana entah, lepas 3 kali call Pinat suruh bagi direction, baru lah jumpa dewan ni. Pastu, time balik pun sesat jua sebab hujan sangat lebat, kitorang termiss satu simpang masuk Hospital Serdang dan tau-tau je dah sampai Putrajaya dan OMG lama giler kitorang terpaksa lalu highway tu sebab takde susur keluar yang berpotensi bawak kitorang ke Serdang. Huhuhu.

**Bila korang nak kawen? Ajak aku datang kenduri korang tao!!! Jangan lupa!!! Hehe

4 comments:

mr.syazwan said...

cantik laa tmpt laluan tu dia buat mcm tu

lg best kalau dia buat sampai ke pelamin mst nnt lg

FUUUYOOOO

hehe

iekah said...

cool !

Hizami Rahim said...

wow.
jambu gile majlis kahwin dia.
haha~

Judiene said...

ala, ktowg kawen lambat ag
ko la yg berpotensi kawen awal
calon pn da adekan
hehehe
;P

Kolam Ikan Encik Eipul