My Tomey-Lotey Followers

Tuesday, September 7

Whatever! *go fcuk urself u fat biatch!

This is Ramadhan, and yeah I am completely insane for cursing during this holy month. But, I am not saying it, but I am writing it. They are obviously different - literally, right? I guess so.

"Tahulah nak balik, tapi jangan lah sombong sangat".

Ayat paling tak boleh blah kau kasik kat aku semalam kan you mother whore? Who are you to judge me that way hah? Aku jerit balik kat dia "Whatever!".

Biadap sangat kau kan. Tak payah lah kau nak bitchy sangat dengan aku ugly ogre! Kau ingat aku ni apa? Dayang istana kau yang kau nak sangat layanan first class dari aku? Kau pegi lah mampos bodoh! Kau dah tahu tempat ni dah nak tutup, and yet, kau still mengada-ngada nak masuk and shopping, eh kau ni bangang ke apa sundal? Hah, merasalah kau aku main campak-campak je balance kau, dengan barang kau pun aku keromok kat dalam plastic tu, hah, ko pegi mati mereput jauh-jauh sebab aku tak tahan tengok muka gemok kau tu!

FYI, atau kau tak paham meh aku translate, buat pengetahuan kau ugly whore, aku tak de niat pun nak kerja semalam lah bodoh! Lagi bagus kalau aku duduk gather ngan family member aku time-time dah dekat nak raya ni. Tapi masalahnya, aku kesian sangat dekat Kak Erda dengan Kak Siti yang dah penat kerja full tiap hari dan asyik fikir macamane nak settle jadual cashier, dengan masalah cashier tak cukup lagi, so, aku pun dengan sukarela nya pergi gak keje. Lagipun, aku beraya nanti kat Gombak je pun, so, aku gerak lambat pun takpe aku fikir. Dah dapat customer inconsiderate macam ni siapa tak naik antu?

Pastu sebelum ugly whore ni punya kes berlaku, pagi-pagi tu lagi mood aku dah twist sebab aku sorang je jaga level bawah. Nak suruh aku mampos ke apa ha bodoh? Logik ke bangang oi? Satu level besar tu, aku sorang aje yang jaga kaunter? Dah la takde packer. Pastu queue panjang dah dekat 10 meter, tak ada sorang pun nak tolong. Lepas aku call mintak duit syiling, baru ada yang datang, tapi kasik duit syiling tu aje lah. Tak ada inisiatif pun nak tolong packer barang. Lepas si bangang tu keluar, datang pulak si Ghazali pervert buncit tu. Ingatkan nak tolong, rupanya tolong tengok je, pastu blah macam tu aje. Of course lah aku menyinga membabi segala. Aku memang curse semua orang tak ingat dunia lah time tu. Menggigil-gigil tangan aku bukan main marah lagi, kalau aku ni penjenayah, memang dah lama aku tikam 89 badan diorang, pastu kerat-kerat badan kasik anjing dengan babi semua makan buat supper. Geram aku!

Pastu ada sorang pak cik ni cakap kat aku

"Adik, nape bukak satu kaunter saje? Ingat kitorang beratur ni suka-suka ke? Orang datang kat sini nak shopping, bukan nak beratur".

Hey pundek, kalau ye pun kau bangang, tak payah lah kau nak tanya soalan-soalan bangang macam ni sundal! Kau ingat aku suka-suka nak jaga sesorang kat sini? Yang kau tu, tua kutuk, nape tak shopping awal-awal? Dah kau tau shopping last-last minute jadi macam ni, jangan lah datang biol! Apa otak kau bebal sangat macam otak monyet?

Seriously, semalam punya hal memang buat aku menyirap tahap dewa. So, dengan bangganya, aku bertindak tak datang kerja hari ni sebab aku nak pergi tengok movie dan enjoy. Pedulik hape aku, kau pandai-pandai sendiri lah nak uruskan macamane nak kasik semua kaunter ada cashier. Aku dah malas nak tolong. Gaji kalau naik tak apa lah jugak. Ni si hitam lekit bos aku tu asik duduk dekat ofis bukak porn, pastu anjing setia dia si Sambal tu asik ikut bontot itam lekit tu pegi sana-sini, kerja tak nak buat, heboh je lebih. Babi lah korang. Aku sumpah korang merana sampai lengkap 77 keturunan. Selfish mother effers!



4 comments:

yaziith su anaz said...

woah. marah.


chill. aku taw perasaan kau.
aku pon penah jadik cashier dulu.
dapat customers yang banyak hal memang camni.


rileks ahh. nak raye dah :)

Hizami Rahim said...

wah.
dasat curse kau.
harap2 menjadi.
tibe~
:D

chill ye.
:)

iekah said...

jgn marah weh.
rilexx,, cool ;)

EIPUL said...

Huahua, sorry aku curse a lot dalam entry ni... :-S


next time tamo buat lagi.

thanx for ur moral support guys. keke

Kolam Ikan Encik Eipul