My Tomey-Lotey Followers

Sunday, October 3

Kelakar lah test tadi!

So, basically test tadi sangat kelakar sebab boleh discuss dalam group dan oleh sebab lecturer tak jaga kelas sangat dan asyik keluar sana-sini, kitorang sempat ambik gambar in the middle of the test. Tapi soalan dia nak kata senang tu tak boleh jugak sebab most of it adalah sukar kalau difikir-fikirkan balik, but thankGod sangat sebab tinggal 1 quiz dan 1 lagi test after this, and I can live happily again, hopefully, but for now, aku nak enjoy tengok-tengok cerita yang aku baru download tadi sebab sangat lah freaking bored right now.

my group members; which are always in their worse behaviors! LOL


:and this picture came to me as very unique and genuine for its luminescence sense of color. It's basically a glass of 'sirap bandung'.

**thumbs up untuk kedai ni sebab aku rasa kaulah kedai paling happening as for now sebab harga yang sangat murah dengan quality makanan yang sangat superb. Well done! :-D

2 comments:

JohanPrinze said...

aku rasa aku selalu pergi tmpt makan tu..kt area2 UM pj sana kan? lupa lah nama tmpt tu..

ada dia said...

ni kat l0t 10 tu ke??
sirap bndung yg nmpak special...superb!!

thanx 4 d burger ea.
yg mgkin d beli dri l0t 10 jua.haha

Kolam Ikan Encik Eipul