My Tomey-Lotey Followers

Tuesday, October 12

PD


Syukur Alhamdulillah thankGod ke hadrat Ilahi sebab aku da settle almost 70% buat kejadah alam ni sejak semalam. 30% lagi lies on iklan video yang still dalam proses edit mengedit.

So, as stated above, company aku, Nurul Pennyrella anak perempuan Centella Asiana telah pun membangunkan satu produk jus kedondong + pegaga yang diberi nama Kegaga (Registered), dengan harapan rakyat Malaysia yang perihatin tentang kesihatan dapat khasiat terbaik untuk menjalani sisa-sisa kehidupan mereka. Hahaha.

Ni pamplet paling chikai pernah aku buat *sebab draft je pun, real one kena submit later

Aku tensen kot sejak semalam... macam... gadis baru dilanda PMS *malu

Mana taknya, semalam aku tengah runsing pasal PD [product development] ni, classmate sampaikan berita sedih cakap hari ni ada kuiz, mana tak waka-waka perasaan aku. Yelah, kalau kuiz u setakat nota sehelai dua tiga empat helai-helai punya itu takpelah lagi, ini tak, kuiz sekali buat untuk nota u yang 2 bab itu lah kan, memang u lecturer fav i... Serious!

Dan thankGod sangat-sangat sebab kuiz tadi tak jadi buat, so kesimpulannya petang aku tadi terbazir dengan shooting iklan yang OMG panas yarabbi yenna yenna, dengan matahari sengit tengahhari tadi kitorang tetap tabah hati untuk shooting video. Ana, kamu memang tak boleh berlakon iklan sebab tak sempat saya cakap cut, u dah senyum-senyum. Haish ^o^

*scene petik daun pegaga


5 comments:

man yusoef said...

ana ke yg bajet gadis melayu terakhir kat pic atas ni...hahaha

EIPUL said...

aah le man,
poyo jek...
wakaka

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

pegaga ulam fav sumi.. thats why o look young :P (tiba2) hahah~

JohanPrinze said...

good luck with that!

EIPUL said...

sumi, siyesh? Tak penah makan pegaga as ulam b4 this, haha

reduan, Thanx! really appreciate that! ^o^

Kolam Ikan Encik Eipul