My Tomey-Lotey Followers

Thursday, November 11

Happy birthday, Wan!

Selamat hari jadi muncet, eventho ko tak baca belog aku! Aku tetap rasa nak menulis gak sebab aku tengah pening study ni. Selama aku kenal ko, ko adalah kawan yang paling best pernah aku ada sebab ko rare, unreliable, real, happening, besar *damn ko sungguh besar bagi aku walaupun just beza tinggi dalam 3 4 5 6 cm, and to top it off, ko sangat hillarious dan funny.
Aku teringat time practical aritu, we're all like one happy family *bapak geli sial, macam rancangan Barney and friends dah ni! Ko dah macam anak bos dah sebab rupa korang dah lebih kurang (especially when you make that silly face), but despite of that unimportant matter, kita have fun macam tempat praktikal tu kita yang punya! Haha, apa benda tah aku merepek ni!!!
Yang penting, duit last tak dapat lagi so how??!! Teehee!!!

Thanx sebab ko jamming sama-sama dengan aku aritu and ada that other day *which ko cuba habiskan semua cookie yang aku ada, those are also bunch of the best moments yang aku cherish sampai sekarang, sebab aku cuba segigih mungkin kot nak jadik hebat macam ko main gitar, last-last aku surrender sebab tangan aku sakit, homaigod, main gitar sangat memeritkan OK! Pasni aku nak belajar main piano pulak, bagi ko jeles gila kat aku *wahaha perasan nak mampos!
And thanx sebab tuning gitar aku aritu walaupun ko kasik lambat gile nak mampos, ko memang the best ar Wan!

So, that's all kot. Aku macam nak tulis lagi tapi dah tadek idea bah. Anyways, thanx for being my friend dude, you're like a brother to me. Really thankful and blessed to have you as a friend.
친구 forever!!! ^o^

And again, HAPPY BIRTHDAY, Acong!
생일 축하합니다!

10 comments:

Akmar Naqhi said...

haha...bagus sempat lagi tanam azam nk blaja main piano

happy bday gak kat kwn ko :)

syaf said...

appy besday untuk belai..wah ko blaja,,,memang sakit, aku dulu pon same, balaja jap pastu surrender sakit giler.....tapi ni aku berhajat nk beli gitar...nk try

EIPUL said...

hahaha haha harapan la weh aku nak belajar main piano, main gitar ni pun still sangkot, haha

nanti aku sampaikan wish ko kat dia ek, =D

EIPUL said...

syaf, tau takpe, perit kot macam nak terkoyak ujung jari aku tu, haha, wah, ok gak, nanti bley belajar main sesama kekeke

░♥si lampu neon♥░ said...

HB ;)

JohanPrinze said...

oooo ni ke dia? senyap2 ekk..hahahahaa

Safura said...

huhu so sweet ^^

wanilizzie said...

yeah.this entry totally reminisce me those days back in OmCorpation. haha
wan are so like anak daddy..
you are so like bestie-ever of KALU..
another one are so like kak fida's intern..
gosh!! i am like~love you guys forever!! remember that..
haha touching tak?? kihkihkih :D

TO WAN~ if u read this entry happy birthday big bro!!
homcorpian: i am still waiting for that 3R GRANT ok!! adeh~

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

selamat ulang tahun juga diucpkn..

nurnisyah said...

pul hang x gtau pn tau men gitar... bley r jamming pas ni.... de gitar x kt kolej? bley r basking sesame...

Kolam Ikan Encik Eipul