My Tomey-Lotey Followers

Thursday, November 4

I HEART MINI COOPER

*terserempak dengan kereta idaman dekat Presint 9

Terus google carik price kereta ni dan apa yang aku bleh cakap adalah better aku beli Lancer lagi baik sebab harap je comel tapi harga macam harga rumah teres 2 tingkat yang ada 4 bilik, hampeh! haha

7 comments:

wanilizzie said...

ko beli je mini cooper.. biar ak pakai lancer sorang... hahaha

Akmar Naqhi said...

i heart them too :)

EIPUL said...

wanie, tamo, sebab it is not worth it! haha, kelisa je ar, and then modify sampai betul2 nampak macam mini cooper, wakaka

akmar, haha, wow, let's team up! keke

Akmar Naqhi said...

modify kelisa jadik mini cooper?? wah3... :)

ow yeah..jum2 :)

Judiene said...

Hahaha
standard la weyh kete camni memang bapak mahal!
daripada ko beli ni, baik ko beli Kelisa
ala-ala cam mini cooper gak tuh
buatan Malaysia lagik!
hahahaha..

Eazy Izzuddin said...

minat...
tp mahal woooo
bbetter suzuki swift jek...
si kuning ku
ehehe

EIPUL said...

korang tau takpe! haha

tu lah, tak berbaloi beli benda mahal camni, tapi kalo duit dah berlebih sangat apa salahnya.
*mimpi lah ko eipul oi

Kolam Ikan Encik Eipul