My Tomey-Lotey Followers

Thursday, November 18

Test can makes us curse

Lagi-lagi kalau test yang ko lalui tu ada 6 soalan besar yang memerlukan jari-jari tough untuk tulis jawapan sebab time constrain which urge you to finish it by 2 hours. Terima kasih yang tak terhingga saya tujukan kepada sesiapa yang terlibat dalam pembikinan kertas soalan mantap itu dan tak sangka, jari saya kini ada six pack.

5 comments:

Eazy Izzuddin said...

tahniah ada sixpack...
xD

mmg penat menjawab tu

Akmar Naqhi said...

wahh sampai ada six pack..hebat ahh..aku tulis xangkat2 muka slama 2jam tuh xdapat pown cmtu..hehe

situasi camtu sgt2 -noexactwords- ;p

man yusoef said...

dah hbis exam ke epul??...cuti ni wat final project ke??

EIPUL said...

eazy, aqmar, six pack tu hyperbola je. Toksah la pecaya

man, aah, bakal buat fyp. Takut~

iekah said...

hahaha.
biasalah.

nk2 pulak easy 2muka surat.
uhh, patah jari.

Kolam Ikan Encik Eipul