My Tomey-Lotey Followers

Thursday, December 9

Berat gua naik 2kg!!!

Yeayea, gua nye effort da kelihatan nampaknya, berat gua naik sikit-sikit lama-lama jadi boncet, so, dalam dua tiga bulan lagi insyaALLAH naik lagi 5kg, perhaps.
So, kena workout lagi ni supaya dapat better result.
Doakan gua k!

*Header blog pun gua da improve, so apa pendapat lu orang? Tantek tak?

9 comments:

an nur said...

c0mei2.. header uh.. besar, nak tukar jugak la header ak.. huhu..

mr.syazwan said...

jgn mkn nasi tu je kot cara ok

hehe

anyways gud luck

iyllienaz said...

haha..ingat harga minyak je naik..berat pun naik..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ehh.. nak naikkan ke nak turunkan ni? kompiuss~

Eazy Izzuddin said...

gud lluck...
aish ku lagi nk turun kan berat bdn hehe

lalink7 said...

tantekk2...
heheheh


semoga berboncet2 lagi..boncet kan tanda banyak duit.hehee =p

man yusoef said...

ko wat ape eipul???..ada amek ape2 ke??..aku nak gak try..buruk siot..berat aku 57 kg je..cepat gtau..g gym ae

EMMA said...

konfius la.. ko nak kyrangkan ke nak tambah berat badan?
eyh tinggi la kau~

EIPUL said...

korang tayah kompius, haha, aku baca kat health magazine kalo insan macam aku ni kena makan banyak as well as exercise supaya badan naik, tak bleh tak exercise. Kesimpulannya, aku nak naikkan berat badan. Haha

Man, try amek protein supplement, insyaALLAH naik, hehe

Kolam Ikan Encik Eipul