My Tomey-Lotey Followers

Sunday, December 26

CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER!

Sila klik gambar untuk ke blog Cik Sri

Since dah ramai giler yang try out for this competition, aku pun terpanggil untuk join sekali, itupun sebab dah di-tag oleh Judiene, so eagerness tu memang at high level ar so hopefully Cik Sri baca this entry dengan eager nya. Haha

Once aku masuk blog Cik Sri ni, aku memang amazed dengan talent yang dia ada dalam designs and stuffs, so you have got my attention honey! Haha
Nak kata aku pandai design, bolehlah sikit-sikit tapi taklah sehebat Cik Sri ni sebab dia bleh reconstruct webpage tu tanpa guna template yang blogger kasik, am I right Cik Sri? That is seriously susah bagi aku.

The main reason aku join contest ni adalah sebab aku tak pernah join mana-mana contest lain dari blog, so this is my first time. Aku tau aku amatur dalam benda-benda ni semua, tapi kalau Cik Sri sudi makeover blog aku, that will make a very memorable event in my life, I guess. Dan jangan risaulah, kalau menang nanti of course aku bakal buat entry khas full page pasal Cik Sri, haha.

Kalau Cik Sri nak tau, aku sangatlah minat dalam graphic design ni since aku sekolah menengah lagi. Tapi minat tu makin bertambah time aku kat matrik sebab kat sana ada subjek Sains Komputer dan time tu aku suka giler godek-godek photoshop, aku pun tak tau kenapa. Lepas tu kalau ada projek design ke apa, mesti aku buat dengan sangat passionate. Seriously!
Time masuk U lagi ar macam-macam aku join dan banyak yang melibatkan my little talent in design macam aku kena jadik ajk design untuk event kolej, aku jadik editor bersama dalam majalah kolej, pastu adalah sedikit sebanyak projek-projek fakulti yang involve benda-benda macam ni, dan aku as usual will do it very very passionately, I mean it.


One of the posters yang aku design untuk event kolej


Majalah kolej yang aku berani cakap 98% is my design, inside and out

Walaupun sekarang aku ambik course Food Science and Technology, tapi aku tetap rasa minat aku mencurah-curah ke dalam bidang yang aritistic, which involving arts and designs. Kalau korang dan Cik Sri nak tau, aku punya high end ambition adalah untuk jadik designer, be it fashion designer, ataupun interior designer, haha.

So, briefly aku nak state reason kenapa Cik Sri WAJIB (saja buat CAPS LOCK, bold, large text, pastu gedik letak warna merah supaya Cik Sri nampak jelas sikit haha) makeover blog aku

1) Kerna ni first contest yang aku join dalam dunia blog, kalau menang, bukan ke itu satu kenangan indah Samsons? Haha
2) Kerna blog aku kesuraman dan tiada keindahan, with Cik Sri's magical touch, makin ber-Sri lah blog aku ni, ye tak? Keke
3) Kerna kalau blog aku dah cantik nanti, mesti ramai yang take note akan kehadiran blog aku ni, betul tak? Walaupun aku dah berblogging cukup lama (bagi aku lama ar jugak 1 tahun lebih ni) tapi aku tak rasa yang aku cukup famous hahahahaha
4) Kerna Cik Sri baik dan cantik, so curahkanlah kebaikan dan kecantikan anda di tempat yang paling sesuai (bagi aku blog aku cukup sesuai dah untuk pencurahan kebaikan Cik Sri hahaha)

So, dengan ini, aku merayu, begging Cik Sri for mercy macam Duffy nyanyi tu, tolongla menang-kan aku sekali ni saja. Plis222x Cik Sri, hahaha.
Yang penting kat sini aku just nak cakap Cik Sri memang yang terbaik lah so far in graphic designs, may you go farther ahead and be a successful artist. Hehe

Aku nak tag Eqal dan Syaf untuk join contest ni. Jom kita join ramai-ramai. Menang kalah belakang kira k!!! ^o^

8 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

header kamu dah cantek sayang~ bagi sumi laa :P

EIPUL said...

ala, tetap rasa tak cantek

haha, sumi pun join ea? mudah-mudahan cik sri kasik kita 2 menang

ahhahaha

Judiene said...

Saingan sengit neh.
Hahaha.
Good luck weyh!

XD

sri said...

hai! thanks for joining!!
oohh.. minat graphic but amik food..
sama lah ngan sri pun! haha good luck!!

btw, nice header weh!

EIPUL said...

sri, seriously?
haha, u mana?

tq, tapi tak secantik header u! haha

mr.syazwan said...

F
U
U
U
Y
O
O
O

blog da cantik pun nak make over lagi ye

hehe

gud luck k

=_=

░♥si lampu neon♥░ said...

BEST GILER NI DAPAT HEADER PREEE

EIPUL said...

thanx Mr. Syazwan! hehe

neon, cepat koin, tinggal 3 ari.. huhu

Kolam Ikan Encik Eipul