My Tomey-Lotey Followers

Thursday, December 2

Jalan lagi dengan Nene

Inside Pavilion yang dah rupa istana kayangan- tengok curtain tu besar nak mam!

Semalam Nene turun KL so we decided pegi karoke and having fun. Kesian kat dia sebab batuk tenat tapi walau begitu aku tetap paksa dia menyanyi, last-last dia yang tamo balik sebab dia feeling-feeling suara menjadi better time jam terakhir tu *motip ye Nene! Hahaha

Lepas karoke, kitorang pegi carik kedai baiki kamera sebab kamera dia da rosak jatuh aritu, jumpa satu kedai ni dia cakap nak RM50 untuk service charge, pastu kos baiki lain cerita, aiyo, RM50 tu dia amek untuk dia hantar pergi Sony Center. Ko dah gila ke apa? Sony Center tu ada kat Times Square which adalah berjarak seluas kangkangan monyet je pun kau teringin nak charge sampai RM50? So unreliable ok amoi ni! Thus, kitorang pun pegi Times Square terus straight pegi Sony Center dan tinggalkan kamera kat situ, settle everything, pastu kitorang pegi beli tiket nak tengok cerita Rapunzel, bukan 2 Alam ye Dr. Rozmey, so sorry! *seat untuk tengok 2 Alam time kitorang pegi tu ada banyak lagi kosong, ada dekat 70 seat kosong, untuk keempat-empat waktu tayangan, kesian Dr. Rozmey tak dapat pecah panggung, wakaka

O my God, cerita Rapunzel sangat best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Animation dia sangat smart, plus cerita dia buat aku gelak all the time dan Rapunzel ngan Flynn Rider tu sangat sweet dan ending dia macam sedih-sedih touching-touching dan kuda tu memang sah bangang dan bersemangat waja dan in the end kuda tu jadik hero ok!

Lepas tu, kitorang jalan pegi UNIQLO usha baju, then straight ke Pavi usha baju lagi kat Cotton On, btw, Forever 21 tengah sale sekarang 70% so wanita-wanita di luar sana tunggu apa lagi pegi la serbu, haha, sentap sebab aku nak beli baju kat Cotton On tapi time nak keluar duit kad aku cip dia rosak, duit spare aku tinggal kat bilik, damn gila, so harapan la aku sangap sangat nak beli baju tu huahua

Lastly, kitorang dinner kat Secret Recipe and thanx Nene for the cake! Grilled chicken tu sangat sedap dan harga dia pun begitu jua sedap juga ya.

6 comments:

..hizamirahim.. said...

wah.
makan kat secret recipe.
XB

syaf said...

bejalan jerk kije ko

Judiene said...

Aku rase everytime kalo ko kuar jalan2 kan, tak sah kalo tak karok kan.
Jom la test vocal ko yg hebat tu dgn aku, tengok sape yg semput dulu.
Wakakakakaka!!

JohanPrinze said...

I LOVE RAPUNZEL!!!! PERIOD!

cik madu ♥ said...

nak tg0k rapunzel jugak!! :(

Eazy Izzuddin said...

oh anda slalu lepas d sana ea
aritu oun ternampak anda di sana
kat times square..
ehehe

bile nk terserempak lagi
:P

Layans~
Selamat Ulang Tahun

Kolam Ikan Encik Eipul