My Tomey-Lotey Followers

Saturday, December 25

My new baby


This is my new baby!

Akhirnya, sebab harga dia reduced baik punya, aku pun beli gak beg SEED ni and that makes an addition to my bag collection. So far, aku ada 4 bag dan alang-alang kepalang better beli lagi satu supaya setiap hari pegi kelas pakai different bags. Hahaha

Semalam kitorang nak dinner kat Secret Recipe, so aku suggest kat diorang pegi kat Jusco Cheras Selatan sebab kat sana ada Secret Recipe (sebenarnya sebab SEED ada sale besar-besaran kat sana), so kitorang pun pegi Jusco Cheras Selatan. Sampai sana, aku terus berkejar pegi SEED sebab nak beli bag tu, lepas da puas membazir, kitorang terus pegi Secret Recipe tapi hampa sebab waitress tu kata order memang sampai lambat gila ar macam 30 ke 40 minit baru siap, so kitorang rasa terancam sebab perut masing-masing memang tgh lapar gila time ni, jadik terpaksa lah lupakan niat luhur nak dinner situ and kitorang tapau kek sebab aku sangat kepengen nak makan kek marshmallow tu haha

Time beli kek tu, supervisor Secret Recipe tu sangat annoying sebab marah-marah staf sampai jerit kuat-kuat depan kitorang dan staf yang dia marah tu budak fakulti kitorang yang praktikal kat sana. Kitorang pun macam tak selesa ar, tak patut ar ko nak marah staf ko depan orang lain, kalau perlahan takpe gak, ni nak tinggikan suara macam tu, cuba faham sikit perasaan orang lain, please ar weh! Seriously annoying nak mati

Lepas dah bayar kitorang lari masuk Pizza Hut dan melantak kat sana. Heaven jugak ar sebab makan pizza 3 keping sorang, and sebelum tu dah siap-siap makan kek sambil tunggu pizza siap. Best!!!


my marshmallow cake!!!


Nyum nyum

Lepas dah settle dinner, kitorang singgah Mines sebab plan nak main boling kat sana tapi tak jadik sebab harga satu game naik jadik RM6 sempena Krismas, sangat tak logik k, mahal sangat so kitorang pegi karoke kat atas (tapi aku rasa better main boling sebab karoke choy itu pun lebih kurang RM7 sorang untuk sejam dan tak berapa best) Tapi ok je, yang penting enjoy kan? Hehe

7 comments:

an nur said...
This comment has been removed by the author.
an nur said...

wahha. aku p mines jugk td weh. b0wling n karok skali. haa, amik! sebab stress, xleh tgk muvie, FULL!

Just_najmiE said...

eh, aku pegi karaoke kat Mines best ja.. hoho.. aku yg pompuan nih pun ada 2 beg ja, bak la satu beg ko tu kat aku.. hahaha..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

nak pinjam beg boleh? :P

EIPUL said...

annur, wah ye ke? tak jumpa pun ko, haha

najmie & sumi, haha, tak muleh~

Judiene said...

Amboi ko bab shopping memang cepat eh.
Aku da lama woi tak shopping, gian sudah.
Anyway, bag ko tu tak nampak sangat la, kan best kalo ko amek shot depan.
Hahaha.

;P

EIPUL said...

judiene, aku saja amik shot yang misteri camtu supaya nanti kalo aku kuar ngan sesapa yang baca blog aku, diorang tak recall, eh ni bag yang dalam entry ko aritu kan?

nanti tak surprise, haha

Kolam Ikan Encik Eipul