My Tomey-Lotey Followers

Friday, December 31

Nak beli Tag Heuer tapi tak termampu


Jam murahan beli kat Padini

Semalam aku ngan coursemates (guys) pegi Sunway Pyramid sebab tak buat apa sangat kat bilik. Banyak promising sale dekat sana, tapi masalahnya yang less semua baju-baju tak guna dan buruk, yang cantik tu takde less langsung, kalau ada pun yang 10% seketul dua je.

Cotton On letak banner sebesar boleh tulis 50% on all salestock, lepas tu aku da heppy la ni ingatkan 50% untuk all item kat dalam tu, bila tanya nak confirm balik dengan diorang punya staff, diorang kata on selected items only. Aiyo kalau macam ni, baik korang cabut banner 50% on all salestock tu kasik koyak bakar-bakar pastu debu dia ko hanyutkan kat Sungai Gangga. Nak tipu orang tak beragak kan ko? *tetiba emo pulak aku

Tempat favorite aku ngan Apiz, si Brands Outlet tu pulak macam biasa 3 t shirt printed RM50, tapi masalahnya 1 pun tak cantik, aku terus hampa tak dapat beli apa-apa. Aku sebenarnya nak carik sneakers yang high cut tu, yang macam kasut Supra tapi tak lah sebuncit Supra. Aku tak suka kasut tebal-tebal sangat nanti kaki peluh-peluh bau bacin, malu la kalau masuk tempat yang kena bukak kasut nanti lepas tu bila masuk semua orang pandang kaki ko sebab suspicious mana datang bau bacin tetiba ni dan apparently ko budak yang recently masuk, and clearly makes u the most relevant suspect of all time. Tak nak benda macam ni berlaku kan kan kan? Haaa so don't ever try to rock a Supra shoe ye Eipul, haha

Padini pun ada sale tapi sale merepek yang setiap tahun sama tak ada yang berubah tu, harga pun sama je, adoi, baju lama kot, letak ar harga rendah sikit since benda tu stock lama, aku da siap bleh hafal ooh baju ni harga dia dulu ni, dan ops, lepas less pun harga dia tak lari jauh mana pun, blurghh

Thus, aku tgh tunggu nak pegi KLCC sebab katanya ZARA tengah sale besar-besaran, betul ke Eqal? Apa lagi, jom ar!!!

10 comments:

Eazy Izzuddin said...

shopaholic betoi hehe
xD

..hizamirahim.. said...

tahu takpe.
benda yg same je yg jual.
XD

MiaWawa said...
This comment has been removed by the author.
MiaWawa said...

nak mya tolong belanje??? hahaha

an nur said...

peh. sale tak sale la kan. kat metro kajang je pon penuh orang. dok lam tu, sebijik macam dok lam ktm mase ari krismas aitu. gile ramai.


dapat la jugak skeping dua baju. memang murah. ehhe.^^

fatin hanani said...

haha sbq2 xmo marh2 haha
beli bandel dah la hehe

enyheartsdiamond said...

im not a brand supporter :)

H. said...

Shopping sokmo mung.


Selamat Tahun Baru. Semoga kau dapat kurangkan shopping dan start saving :)

EIPUL said...

eazy, tak sangat ar, aku tunggu sale baru aku beli, hehe

jami, kan?? haha

miawawa, siyes? boleh jek, haha

annur, haha, memang ramai orang kan skang ni? Biasa ar, nama pun sale, keke

fatin, bandel pun orait jek, tapi kena pandai pilih ar

enyheartsdiamond, im selective towards some brand, keke

husna,time kasih, happy new year kat ko gak, ala, sekali sekala je, bukan setiap ari aku shopping, haha

man yusoef said...

yeah...eipul sokong barca..hahah..belikan aku yang..tapi aku nak no 7!!!.haha

Kolam Ikan Encik Eipul