My Tomey-Lotey Followers

Monday, December 13

Slam, Hantu Kak Limah Astaga!!!

Gambar ihsan Google

Aku just nak bagitau minggu ni adalah minggu Slam for me sebab aku dah fell in love dengan semua lagu-lagu Slam yang evergreen macam Tak Mungkin Berpaling, Gerimis Mengundang, lagu solo Zamani macam Kala Hujan dengan Syair Si Pari-pari, homaigod suara dia sangat sedap, what a talent, tapi malangnya dipersiakan sebab tak dapat diketengahkan sebaiknya. So, untuk reminisce semua lagu-lagu sedap dia, aku tengah practice nyanyi kat bilik supaya time aku karoke nanti, boleh try nyanyi lagu Kala Hujan *wow cita-cita tak tahan ya di situ!

Tadi aku tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah dengan Nene. What can I say, umm, another rubbish i guess? Overall aku boleh kasik 1 star je kot, itupun untuk adegan-adegan lawak yang aku boleh kira ada dalam 5 6 kali je aku gelak ikhlas, yang lain aku gelak-gelak fake sebab orang lain gelak.


Kesimpulannya, aku heran kenapa aku boleh semangat sangat nak tengok cerita meraban macam Hantu Kak Limah Balik Rumah ni instead of Due Date yang kelihatan 5 times funnier itu.
@_@

*Nene you should have suggested Due Date sooner before I made the decision to watch Hantu Kak Limah Balik Rumah! Nyesal sangat-sangat! Haha

3 comments:

Eazy Izzuddin said...

x tgk n maybe sama ada nk tgk atau tidak
hehe
xD

Gossip Guy said...

Ya Allah...!!!! ko tgk HANTU KAK LIMAH BALIK NERAKA..???? GILERR..!!
haha...nape ko tak tgk citer due date tuh..best giler kowt citer tuh...haha..ko memg giler tgk citer merepek meraban camtuh..haha...
btw,tlg lah cantikkan blog aku...:P

an nur said...

lah. ak baru nak tengok cite ni. bukan ke ni sambungan zombi kg piisang? ak stalk gile cite uh! tapi kalo dah xbeez, tengok cite len lah. s0cial network bez x?

Kolam Ikan Encik Eipul