My Tomey-Lotey Followers

Thursday, December 30

You are my new inspiration!


Image taken from here

Budak kecik ni memang super talented, no doubt! Korang kalau tak percaya cakap aku boleh Youtube sendiri Sungha Jung, dengar dia main gitar, tak payah pakai penyanyi, dengar dia petik gitar pun dah boleh buat air liur aku meleleh-leleh.

Dan tak lupa jugak sekalung tahniah aku ucapkan untuk team Malaysia sebab menang piala Suzuki, korang memang terbaik!!! *walaupun aku tak tgk live, tapi aku tgk highlight pun dah cukup buat aku adore team Malaysia

8 comments:

man yusoef said...

eipul...aku tunggu ko wat cover song leona lewis pakai gitar...aku tunggu tau...hehe

Eazy Izzuddin said...

memang besh die...

btw congratz to malaysia
;)

░♥si lampu neon♥░ said...

yeahhh !

Judiene said...

Ko reti main gitar tak??
Nanti birthday aku nak request ko mainkan lagu birthday untok aku bleh???

:P

EIPUL said...

man, aku baru tekedek2 belajar irreplacable skang ni, huahua, tatau la bila ley try buat cover utk leona nye lagu =p

eazy, kan kan kan? memang respek abis la budak kecik ni

neon, best kan?

judiene, aku reti tapi tak lancar sgt, haha, ko nye bday bila? huhu

an nur said...

alolololooo! c0melnye budak nihh.

eyh, ko kate sakit tangan blaja gitar. dah ok? haa, nanti boleh la webvid, post kat blog plak. ehhe. femes la ko pasni. kan kan??

mr.syazwan said...

kalau air liur kamu meleleh

sy dgr je diam main

air lain yg meleleh mcm mana??

itu tanda sedap ke??

huhu

EIPUL said...

annur, no pain no gain beb, aku try jugak walaopun sakit, haha

mr. syazwan, tak senonoh le kamu ni, wakakaka

Kolam Ikan Encik Eipul