My Tomey-Lotey Followers

Friday, January 21

Aku tengok cerita My Ex Haunted Lover tadi



Image taken from Google

Aku baru tengok cerita ni tadi dan apa yang aku boleh cakap, berbaloi jugak lah RM7 aku. Cerita ni kalau aku nak cakap seram boleh tahan jugaklah, banyak jugaklah scene seram dia, ada 3 4 kali jugak aku terkejut terencat bagai, dan hantu dia sangat-sangat lah convincing dan seram, tak macam Khurafat tu, konon kompang pom pam kata cerita seram gila sampai nak terkencing-kencing ketakutan time tengok cerita tu, alih-alih aku pegi tengok aritu harrrrrrraaaaaaaaaaaammmmm aku terkejut sikit pun tidak ok. So, movie ni aku boleh lah rate dalam 3.5/5.

Tengok tajuk pun dah tau, cerita ni pasal bekas kekasih dia tukar jadik antu lepas bunuh diri lepas tu pegi merayap sana-sini kacau dia dengan awek dia, pastu adalah sedikit twist dari segi plot penceritaan, yang penting idea cerita dia memang gempak lah, cuma yang kureng sikit hantu tak banyak sangat keluar, so cerita dia agak lembab at first. Tu je lah yang aku boleh rumuskan pasal cerita ni.

And before that, kitorang mamam kat Loyat, aku makan chicken chop lagi dan kali ni murah siap dapat 2 ayam lagi, lebih kurang RM10 saje. Best best best!!! Pastu masuk kedai Apple main Ipad, Iphone 4, semua benda lah kat situ kitorang main, yang paling best Ipad ar of course! Best giler Ipad nak satu huahuahua, tunggu aku kerja ar lepas tu baru boleh beli *harap-harap time tu Ipad dah murah, keke





14 comments:

mr.syazwan said...

wah seiyes ke?

nak pinjam nak burn leh??

hahaha

wah diet ke mkn ciput je?

hehe

kencang dan sakan ye

=_=

..hizamirahim.. said...

oh.
mase ko keje, dah kuar benda baru iaitu iPfffttt.
haha.
XD

Judiene said...

Ko dah tengok Paranormal 2 belum??
Kalo belom aku sarankan ko tengok lah.
Best giler kot!
Kalo ko suke yang first, sure ko akan suke yang second ni.

:)

Eazy Izzuddin said...

lepas tengok movie mest makan kan...
hehe...

nak try tgk gak...

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

mlm ni nk g tgk khurafat! ^__^

iekah said...

cerita hantu melayu memg kureng lah.
ko diet ke hape ni?
HAHA

eddy syrol said...

singgah jap

view me k

http://eddysyrol.blogspot.com

EIPUL said...

ni mesti kes tengok gambar pastu terus komen kan? aku kata dapat 2 ayam chicken chop tu, kenyang kot, diet apanya kalo makan banyak macam tu, haha, lawak korang ni

judiene, aku dah tengok paranormal actvt tu, tak best lah, yang para actvt 2 tu, aku tgk laju2kan je, macam tak berapa best lah haha

eazy, aah pegi ar tgk

sumi, aiyo tak payah tgk khurafat tu pun takpe, bukannya best sangat pun haha

eddy syrol, aah ye time kasih datang, aku siap jenguk ko, folo ko, komen ko lagi, bangga tak? hehe

Joey said...

best ke cite nie..awek-awek kat sebelah aku x tekejot time aku tgk kurafat..hope cite nie bley buat mereka terkejot..hahaha

syaf said...

wah makan orang kaye lagik yer. :p

boley try tengok cite nih...x best aku kerat lidah ko..he3

lalink7 said...

eipul nanti time nak beli ipad..ade lg teknologi lg hebat kuar..konfem xamek ipad dah..hehehhe

atie said...

eh..header tukar!cool!

erm..semalam pi tgk wayang..xnampak pun tajuk wayang ni~huhu

Ain Jemin said...

lawak la ulasan ko ni eipul..hehehhee
mcm best ja.mau tgok la nti

EIPUL said...

joey, bole tahan la best cite ni, tekejut gak ar awek2 sebelah aku siap melatah2 lagi, haha

syaf, aiyo aku takut, haha

kak lalink, aah ek, haha, better tunggu lama sikit ek, keke

atie, maybe kat wayang tu dia tak banyak option cerita kot, kat times square ni memang semua cerita ada ar

ain jemin, haha, tengok jangan tak tengok lol

Kolam Ikan Encik Eipul