My Tomey-Lotey Followers

Saturday, January 8

Bercanda ria di malam minggu

Lepas dinner dekat Sup Utara *kalau tak silap aku nama dia Sup Utara yang tak berapa kenyang tu, kitorang decide nak makan desert dekat ICEROOM. ICEROOM sangat cozy, dan comel sebab penuh dengan warna hijau and putih *tapi waiter dia langsung tak comel sebab semuanya bangla buncit Aku ingat nak makan something macam pasta ke, tapi malangnya pasta dia harga tak macam mahal pulak, padahal pasta biasa je tapi harga nak dekat RM10. Jadik, aku terpaksa amek Mango Pomelo Snow Ice sebab nampak macam lazat dan meyakinkan. Tapi biasalah, gambar je yang nampak enak, dia punya outcome cam haram juga.

Cantik kan gambar aiskrim dia, jap gi ko tengok apa yang aku dapat



Todia, mangga entah dia potong sampai 1cm padu ke apa, pastu sprinkle ngan choc rice, aiyo tak exclusive macam dalam gambar pun wekk

Yang ni Durian Tempura, Apiz ngan Alwa order, dalam dia durian betul kalau tak silap aku

Pastu sebab mood bercanda ria still on, kitorang pun pegi South City Plaza nak main boling, tapi kena tunggu pak cik mak cik habis main untuk tournament jadah apa tah, dekat 40 minit tunggu turn, pastu yang aku berasap tu mak cik ni siap boleh datang kaunter dekat 3 4 kali mintak new game *amboi mak cik, abis tu sampai bila kitorang nak tunggu sini tengok punggung korang bergolek-golek membaling bola, ha?

Thank God ada pak cik yang nampak semput, so dia macam dah taknak main lagi, so kitorang pun dapat 2 lane, main 2 game, hihi

Result:
Aku nombor 2 time first game
Second game aku seri ngan Sharel nombor 4
*tak bleh blah sama markah kan?



5 comments:

Just_najmiE said...

aku klau main bowling mmg masuk longkang ja dowh, tangan senget.. hahaha..

an nur said...

haha. ni mesti proKANG macam aku jugak ni.

EIPUL said...

haha, aku kalo main tak penah cecah seratus, memang loser abes ar aku

annur, yup, proKANG sama macam ko, ngehehe

lalink7 said...

kutuk ice room ye? hahhahaha..okeyla kan xde la sedap kemain..hehe

fatin hanani said...

sdpnya ais cream..nak hehe
eyyy tba2 nak mkn ais hehehe

Kolam Ikan Encik Eipul