My Tomey-Lotey Followers

Monday, January 10

Broga Hill: Part 2

Kali ni kitorang datang untuk tengok sunrise pulak, tapi tak sempat nak tgk sunrise sebab naik pun dah dekat pukul 6.30am. Mula-mula Alwa ngan Sharel loya-loya nak muntah dan tak larat nak naik sampai puncak tapi lepas da rehat agak lama, diorang berjaya overcome semua tu, dan kitorang selamat sampai peak of the hill, which is ultimately breath taking, tapi sebab dah 2 kali sampai aku macam tak feeling-feeling sangat pun huhu

Yeah, 2nd stage baby!

Sharel ngan Alwa tengah dizzy dan regain strength

Kitorang slide kat rumput ni dan pengalaman yang sangat seronot! Habis seluar masing-masing koyak, haha






puncak Broga, best!!!

Lepas dah berjaya turun dan berpeluh-peluh tak hengat, kitorang gerak pegi Sg. Chongkak untuk mandi-manda, which is sangat-sangat-sangat cool and relax and tenang, hilang segala ketegangan sendi masa kat Broga tadi, hehe




Lepas dah buas berendam, next ialah lunch di Nando's Mines, sangat lah puas makan ayam letak sos Extra hot, cedap nak lagi!!!





Balik je dari Mines kitorang terus tido bom bom penat gila, bangun jek dah pukul 8.30pm, aku terus lari pegi bilik tv, juara lagu kot malam ni! haha

**So, tahniah Ana Raffali, lagu tu memang sedap tapi agak kecewa Black tak menang apa-apa, suara Black macam sial sedap gila time dia tarik lama gila tu huhu, meremang segala bulu wa

9 comments:

bukankosong said...

apasal dlm picture ko selalu pose buat 2 jari? kelakor rr beb...he..he..

atie said...

best ye berpicnic

EIPUL said...

bukankosong, aah, aku baru perasan, haha, pasni aku pose buat 4 jari plak, ^o^

atie, of course, nguehehe

Eazy Izzuddin said...

uish
bape kali nek bukit nih
nk nek gak
jom2

Miawawa said...

eipul nmpk cute mndi kt sungai 2. hehehe

an nur said...

h0ho. dah dua kali. aku dekat pon, tak penah ag smpai situ. nmpk cambest!

lalink7 said...

amboi kemain sonok dia panjat bukit ye...ntah bile gamak akakkk nak naik sana..adehh

*Anda di tagg =D buat la kalau sudi
esok tarikh lastnye..huuh

lalink7 said...

http://harummunifhijjaz.blogspot.com

click contact and find HUSNA ok..number sis ade kat situ..

sis suke sangat Britney Spears nye perfume tue..hehehe =D

fatin hanani said...

mmg nmpk best hehe
tmbh main air tu hehe
koyak seluar pun xpa la..
aslkan ada kenangan hehe

Kolam Ikan Encik Eipul