My Tomey-Lotey Followers

Friday, January 21

Fullhouse experience

Mango milkshake - RM7.90

Grilled chicken chop - RM16.90




Dahlah makan kat sini mahal, tak kenyang pulak tu! Haha, takpe lah sekurang-kurangnya kalau orang tanya 'ko penah makan kat Fullhouse tak?' senang lah aku jawab dah, tak best pun sebenarnya, tapi kalau ko taktau nak bazirkan duit kat mana, ha ni lah tempat yang paling ok, lagi-lagi kalau ko order lamb shank yang harga dekat RM30 tu, memang ko rasa nak order 3 4 pinggan lagi benda sama kan? Haha

Tak cukup duit dah bazir kat sini, dinner kitorang bantai balun buffet kat Redbox, hah, tak macam dekat RM60 pulak habis kat tempat karoke, kaya lah karoke, kayap lah kitorang. Haha, ok ok aku repent skarang.

8 comments:

man yusoef said...

hapiz tu mcm makin gemuk je...haha

..hizamirahim.. said...

haha.
dasat2.
kau tak nak bagi sikit duit tu kat aku?
XD

Eazy Izzuddin said...

fuh...
anda memang berada...
hehe
:P

atie said...

waaa.xpernah mkn fullhouse..tp kan..kalau dh tau nak karaoke kt red box yg dh ada buffet..nape mkn kt fullhouse lg..hehe..

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

full house tu kat mana eh? slalu dgr tp bolem pernah smpai lagi..

annur said...

ohho. terbaek ah ko. tp aku kompem takkan mkn kt stu k0t. haha. xde sape nk blnje ke?? aduyai.

mr.syazwan said...

sakann berbelanja...

masyuk x hinggat dunia ye.. haha

syaf said...

woo mahal nyer....kaye ko kan

hahahah padan muke...aku makan warung jerk

Kolam Ikan Encik Eipul