My Tomey-Lotey Followers

Saturday, January 15

Hazel eyes

Ekspresi mamat yang baru first time pakai lens

20 minit untuk mata kiri, 20 minit untuk mata kanan, itulah pengorbanan *pengorbanan tahi kamu yang aku terpaksa lakukan semata-mata untuk dapatkan eye-sight yang aku idam-idamkan, bwahaha ayat tak boleh nak lagi romantik kan?

Aku mula-mula dah nak give-up pakai lens ni time mata kiri lagi sebab lens tu jatuh kat lantai, aku tak jumpa langsung penat aku carik sana-sini mana lens tu jatuh, tapi sebab fikir aku beli benda ni mahal so aku seboleh daya carik balik sampai jumpa, thank God berjaya dan lepas tu terus jolok-jolok mata sendiri sampai akhirnya melekat jugak mende ni dekat bijik mata aku pheww!!!

Lepas tu nak cerita kat korang tadi aku last kerja dekat Parkson, lepas ni harapan lah kau nak dengar aku bebel pasal penat kerja lah, bengang ngan customer sial mana lah, semua tu dah berakhir yeayea, so lepas ni aku dah takde side income serious shit, which means I have to be extra careful when spending sebab duit makin hari makin menyikit, haha
[lupa nak cerita tadi time kerja Lah V.E datang bayar kat kaunter, starstruck kejap *kejap je]

Ok, and on the contrary, I really misses you, really really am. You who knows nothing.

17 comments:

imHepPie said...

perghh hazel ke???da merah trus aku tgk mata ko wahaha

JohanPrinze said...

meletuppp....bolehla nyanyi lagu kelly clarkson-behind these hezel eyes lepas niii!

EIPUL said...

imheppie, agak ar, pakai jek mende ni terus merah menyala mata aku huahua

reduan, bukan setakat lagu tu, lagu beyonce pun aku nyanyi karang, haha

Joey said...

kerja kat parkson mmg penat beb..asik kene diri je..

fatin hanani said...

hahaha tu sampai merah mata haa pakai lens hehe
nk pakai lens tu blh tapi jaga leklok k..
xpndai jaga nnt mata jangkit kuman.. :)
emm fatin dah x pyh nk pakai lens hehehe..mata dah mmg hazel dah wee :D hehehe syukur :)

fatin hanani said...

haa.yg pasal korea tu...awt nak hadiah p korea ka?? haaa blh ..fatin bagi hadiah p korea..tapi eipul bayar sindi ehh hahaha

Judiene said...

Cheh, apsal tak amek turquoise ke, sea-blue ke, baru la cam mat salleh sket.
Hahahaha.

n.O.N.o.y said...

.konjungtivitis sudah mata kau.
.aku ingat ko nak cerita pasal hazel classmate kite tadi.

BAHAHAHAHAHHAHAA :D

Eazy Izzuddin said...

whooooaaa...
pki lens da sekrang
sampai mata merah tuuu
hehe...

biasalah..
aku dulu pun merah mata gak nk pki
xD

EIPUL said...

joey, ko penah keje parkson gak ke? haha

fatin, ala, kalo kamu sponsor saya nak le, keke

judiene, aku nak amek grey tapi dia kata stok tak sampai agi, tu yang tepaksa amek hazel, lol

noni, haha, hazel tu buat apa aku nak cerita masuk blog aku, :-p

izzy, haha tapi skang da master sket da, sekejap jek nak pakai, letak jek kelip2 mata sket da siap, keke

annur said...

weyh! ak pon penah keje parkson. memang la. customer macham2 cara nak maki aku. huishh!

n.O.N.o.y said...

hahaha. mane lah tau, cam rindu merindu gituh. dia kan kawan baik kau. duduk pun depan belakang kat lam kelas. remember? haha

H. said...

Chachat ! HAHA.

mr.syazwan said...

kelas hazel!

tibebe sama la pulak kan warna

hahaha

=_=

MiaWawa said...

cantik mata yang kemerah-merahan 2 eipul. hehehe

lea said...

hahaha. masa mula2 pakai contact lens memang sush..

eh eh kmj kan?

iekah said...

whoa.
tak bekedip lah mata pasni.
HAHA.

-- link blog baru weh. blog lama aku telah di hapuskan.

Kolam Ikan Encik Eipul