My Tomey-Lotey Followers

Thursday, February 3

The Best Header For Apezs

Ni header terkini Apezs

Lama gak aku pikir konsep header terbaik untuk Apezs ni dan ini jelah yang termampu aku buat, hehe, hopefully brader Apesz terhibur

*Sebenarnya header ni transparent, tadek background putih tu

Sebab apa aku letak sayap tu? Sebab tema blog dia sayap halusinasi, so aku pun macam direct translate je ke dalam bentuk imej, jadiklah tema dia brader Apezs mempunyai sayap purple yang kalo dalam dunia nyata dia memang ada sayap, aku akan segera pitam ya.
Pastu the reason why aku guna warna purple ngan itam ngan putih sikit2 sebab aku rasa warna ni memang smart, laki pun bley pakai ungu ape, bukan pompuan jek so jangan jeles ye munah hehehe

So itu jelah kot yang aku nak cakap. So kepada brader Apezs, sori ar kalo header ni tak berapa nak menarik, saya saja2 join nak timba pengalaman, hehehe, dan selamat kenal2 jugak, sebab saya baru follow kamu, kekeke

11 comments:

mr.syazwan said...

wah kelas


bila nak design i punya pulak

=_=

EIPUL said...

ala, u punya bukan dah lawo ke? haha

Joey said...

style..ada bakat jugak ko nie..

EIPUL said...

haha thanx

lalink7 said...

wahh sis suke purple...obses dengan purple tau...nice jugak header tuee...

eipul,
bile nak wat header utk sis niee..hehehehe...sis nye kosong lg..xdpt idea nak wat header camne..heeeeehehehe

Ain Atika Zailani said...

woohhh cantiknya header....

bunga said...

wahh..ciap bersayap 2..cool ok..

lea said...

pertandingan ker?

EIPUL said...

kak lalink, haha kalo saya free nanti saya tolong akak buat ea, keke

ain, bunga, haha thanx~

lea, aah petandingan kot, pegi la blog Apezs tu, join je, aku ni pun sesaja je join, keke

apezs shah said...

salam

morning bro.. thanks coz join my contes.. goodluck k... Nice header pening dah nak pilih...;)

EIPUL said...

haha
orait
welkam2

Kolam Ikan Encik Eipul