My Tomey-Lotey Followers

Monday, February 14

Dewasa dah budak kecik ni

Berikutan ramai sangat yang kawen sejak akhir-akhir ni, aku pun turut serta jugaklah nak buat camne dah sampai seru orang kata kan, tapi bukan turut serta kawen, tapi turut serta kawenkan binatang peliharaan aku ngan jodoh dia yang paling sesuai hendaknya, taniah Muncet, ko dapat kawen dengan binatang berbunga macam tu, ko memang bertuah, ko dah lah buncet, pastu dapat awek lawa, tak sampai sesaat pun, korang terus kawen kan? Korang memang gelojoh tau! Aku harap anak ko yang bakal lahir nanti tak warisi recessive gene ko tu (pendek, buncit, berbelang-belang). Yang aku paling nak menangis ni, kau lepas dah siap kawen terus mintak nak tido kan? Memang sah ko gatal yarabbi tau, aiyo memang dasar binatang! So, esok aku expect something lah keluar dari korang ye, I mean baby comel, kalo takde siap ko aku tumbuk-tumbuk perut ko sampai pecah. Hahahaha

*Good luck my Shimashimatchi dan Violetchi, semoga korang kekal sehingga ke akhirnya chihihi

10 comments:

wanilizzie said...

hahaha..shimashimatchi...woho...

_aLiaHwaFa_ said...

berbelit okayh aku bce Shimashimatchi. haha

mr.syazwan said...

ni ko ckp pasal binatang ke orang ni??

ahhh mula2 ku ingat mcm org

tpi ada lak binatang berbunga pulak

aaah kompius..

haha

lea said...

pasni apa kata ko kawenkan aku lak...
muahahaha

n.O.N.o.y said...

.nanti bile dah dapat anak, bg aku bela plisss!! comel rase nak pijak!

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
selamat hari kekasih wahai kekasih Allah, Nabi Muhammad S.A.W...
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
cepat membesarrrr terut membesarrrr jgn bantut udah lerr

bunga said...

haa..xtau pasal awk sendiri ke pasal anak patung ni..hakhak..hihihi.

an_Nur said...

peh. aku ingt ko yg nak kawen. ayat ko takleh blah uh. ''aku pun turut serta jugaklah nak buat camne'' haha.

btw.. hepi wdding to pets ko uh. smuga bkekalan hendaknye~ hehehe.

lalink7 said...

wahh siap beli pasangan pulak dia..nanti kalau dah dapat baby bagi sis ekk..mesti cute anak2 dia..hahahahah

Eazy Izzuddin said...

ceh dia ni ka
haha
:P

Kolam Ikan Encik Eipul