My Tomey-Lotey Followers

Tuesday, February 8

Estreno de Burlesque


Tiket dah koyak dikerjakan si budak TGV Sunway


Ok, korang kalau nak jealous sila-silakanlah sebab aku memang dah expect dah korang bakal jealous, so takpelah, jangan tak jealous ye kawan-kawan *gurau je ok, kang ramai-ramai datang rumah aku simbah cat merah kang siapa nak jawab, pengsan mak aku kang penat dia cat rumah lawa-lawa chihihi* sebab aku semalam dapat tonton tayangan premiere free Burlesque dekat Sunway Piramid!!! Omg omg saya sangat-sangat eksaited ni awak tau tak? chihihi,


Benda ni dekat oversea dah tayang lama dah, bulan 11 taun lepas lagi tapi nak sampai kat Malaysia ni ya ampun sikit punya lambat kenapa entah aku pun tak tau. Kawan aku Eqal menang contest dekat cinema online so that is pretty much the story la kenapa aku dapat tiket free, hehe so thanx so much lah kat kawan aku tu sebab ajak aku tengok cite ni,




Aku taktau kenapa aku rasa cerita ni sangat best, maybe sebab akak Aguilera dengan mak cik Cher ada berlakon kot sebab tu macam best sebab banyak nyanyi dengan menari, ok aku tau macam lame sebab korang mesti dah terbayang pilem industan kan bila aku mention nyanyi dengan menari kan kan? Kepala awak! Awak janganla samakan dengan industan geli tu, yang tu nyanyi dia macam geli-gelimat sebab tau-tau je si Amitabh Bacan dah ada dekat bukit mana entah lepastu menari tergolek-golek turun bukit pastu tukar-tukar baju sampai 5 6 pasang lepas tu si Kajol yang buncit tu tetiba saje pakai sari nampak lemak lipat-lipat macam perut kerbau bergelek-gelek sakan dalam ujan, yuckks geli i tau!

Burlesque ni nyanyi-nyanyi jugak tapi dalam kelab eksklusif lah, pastu menari yang havoc-havoc punya, seksi tak boleh nak cerita lah ya ampun i tutup mata terus tapi intai-intai jugak through celahan jari, hahaha, pastu sangat feeling sebab dengar suara akak Aguilera nyanyi ya Tuhan meremang aku punya bebulu siriyes tau, suara dia memang best tapi op kos la bukan live, tadek maknanya dia nyanyi live sedap macam tu, kalau ko tak percaya ko tengok je kat youtube, dia nyanyi live semput-semput macam ada lelah kesian aku tengok tau, pastu jalan cerita dia macam okla, tipikal story line,

Ali (jangan gatal-gatal sebut nama dia dalam BM ye, sebab Ali = Elly, bukan abang Ali ye) ialah gadis kampung yang tak larat lagi nak hidup melarat dekat kampung so dia pegi la berhijrah ke kota metropolitan Los Angeles, pastu terjumpa kelab Burlesque pastu dia masuk kelab tu lepas tu tiba-tiba dia melalak-lalak menari-nari dalam tu lepas tu dia terus femes. Ok itu jela cerita dia dah ko nak tau apa lagi? Kalo aku cerita semua nanti ko nak tengok apa kat wayang? Haha,





So nasihat aku kalo ko tak berapa nak suka orang nyanyi-nyanyi dibawak masuk dalam wayang better ko jangan tengok cerita ni sebab nanti mesti ko buat review cakap pilem ni tak best, padahal best jek bagi aku, hahaha, oklah aku dah penat meraban, hey hey kerja aku tak siap lagi ni Munah, ok lah babai

13 comments:

lea said...

seronok la ko tumpang tuah kawan ko..hehe
nasib baek die ajak ko

mr.syazwan said...

ada aksi kiss2 x???

kalau ada hari ini gak ku g tgk

agagagagaga

=_=

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhhh tiket koyak cam tu laku gak yerrrr ..... jommmmm beramai ramai serbu panggung

bunga said...

untung la kan..nak g gak leh..hehehe..

lalink7 said...

ok sis jeles =(

best kee? hmmmmmmmmmmmmm...xaci..xaci...hahahahhaa..

EIPUL said...

lea, haha op koz aku suka kekeke

syazwan, wuih bukan setakat kiss2 weh siap bogel2 nampak punggung aiyo berahi tak berahi tu weh? hahhaha

afzainizam, emm cite ni tayang minggu depan bro, skang blom lagi, aku tgk yang tayangan primier, tu yang dapat tgk awal tu, haha

bunga, mesti tgk weh, minggu depan start tayang, hehe

kak lalink, hahaha tu la pasal, akak tgk minggu depan tau! kekeke

annur said...

ko memang tak penah tak dapat tiket free kan. huh.

neway, hero dy ensem tak? seksi tak? haha. kalo seksi, baru la berminat nak tengok kan. tercuci jugak mata aku. =P

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

YANG PASTI RAMAI YANG YANG AKAN TERJAHHHH NYERRR.... KAKI PANGGUNG PASTI LAYAN PUNYA...

AKU TAK PERNAHHHH DAPAT TIKET FREEE ... MUNGKIN BELUM REZEKI AKU KUT

man yusoef said...

okeh..cerita ni bukan dlm katergori cerita yg aku minta..haha

shark fin said...

semangat.~

EIPUL said...

annur, ada la sexy sikit2 haha

afzainizam, haha mungkinlah, oh takpe cuba try masuk kontest mana2 mesti dapat tiket free hihi

man, dah aku agak dah ko, haha

nene, mestila! haha

Afzainizam said...

_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
______ ♥♥♥♥♥♥♥♥SAY NO TO VALENTINES
_______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥DAY♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

ohhhhh tidakkkkkkkk wayang gambar ke wayang kulit

lalink7 said...

suara christina adalah sangat sedappp..tapi lum bekesemapatan nak g tgk cite nie..haihhhhhh

Kolam Ikan Encik Eipul