My Tomey-Lotey Followers

Sunday, February 20

Projek Mega Mentega 101

Nama dia Ray Stinger, adoi tak bleh blah la nama kau!!!

Isi dalam dia sebelum dijahanamkan oleh aku

ok dah separuh jahanam yabedabedu

berjaya gak aku pasang binatang ini, pheww

ok dah ready, ada sesapa beran??!! Jom ar battle ngan RAY STINGER gua, kahkah

Benda ni gua jumpa kat car boot sale MAEPS, kenangan kot binatang ni, dulu time kecik-kecik mintak ayah gua beli, pastu pas kat along suruh pasang sebab dulu kecik lagi tak tau nak pasang camne, sekarang dah bleh pasang sendiri sebab gua da besar beb, hehehe, esok tinggal nak beli bateri AA kita kasik drift benda ni keliling blok, kehkehkeh

16 comments:

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh ni main ni best ni.... dulu aku pernah gilerrr main benda alah ni.... beli pastu ceraikan baru pasang.... sekarang ni dah tak ade kesempatan plak nak main benda ni

an_Nur said...

walawei. benda ni ke?? aku ingt hape benda la. tajuk cam MEGA la kan. hahaha.

dah alang2 ade keta tu. mai la pusing blok aku skali weyh~ hahah.

lea said...

hahahaha.
stil maen mende ni ker?

bunga said...

heheh..main lagi yek..bunga kecik-kecik dulu bunga main gak/

wanilizzie said...

woohoooo.... berjaya pasang woo

EIPUL said...

afzainizam, tu la, aku terjumpa ni pun macam eksaited gila sebab da lama tak jumpa benda ni, terus pasang malam semalam gak sampai siap, haha

annur, bleh je, t aku datang blok ko naik kete ni, haha

lea, aah best

bunga, jom battle, kekeke

wani, tak sampai 2 jam pun, kekeke

mr.syazwan said...

seiyes dulu kecik2 suka beli kete menan ni

n than lumba ngan kwn2..

ko still main lagi erk

wah hebat

bgs2

echah mashuri said...

HEHHE..ak reti main teng teng je weh;p

mcm best je main nih.heee

EIPUL said...

syazwan, aah tingat time kecik, tu pasal aku beli sebab benda ni rare kan, kedai mainan da tak jual da, haha

echah, hahaha, teng2 pun aku main gak dulu time kecik

Ayin J. said...

smangt gilak ko bermain dgn kereta ni.kalau akooo memg da mals sbb tgok cam susah saja mau pasang semua tu.kekekekekkeek

cik-terompah said...

aduhaii . dulu adik laki selalu suh aku pasang kan . tapi aku buat muka pro bwk pi rumah abg sebelah ... hahahahahha

lalink7 said...

loh simpan lagi keta niee..hehehe..ade kat umah di kampung anak2 sdara main abes ilang tyre..isk..iskk..sabar je

syaf said...

perghh ko main krete...dasyat...'


aku dulu mase kecik2 teringin nk beli bende ni, tp x mampu kot cuz dulu miskin...mahal tak bende ni ko beli ha?

EIPUL said...

aj, kenangan beb, hehe

cik terompah, haha, senang je la, ko ikut je manual tu, siap je

kak lalink, haha kasik kat bebudak memang le cepat ranap

syaf, alah RM5 jek, hahaha, jom ar join, nanti bleh race hehe

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eeeemmmm layann betoiiii ko pasang sampai ajerrr terus pasang ....

lalink7 said...

eh da tukar font mcm sis hoooooo...suke gile ngan font nie..

Kolam Ikan Encik Eipul