My Tomey-Lotey Followers

Saturday, February 26

Wayang lagi: Drive Angry


Curik sekejap dari Google image, huhu



Kau da tengok Drive Angry? Tak, aku tak sanggup nak tengok yang 3D sebab macam membazir sangat tu, aku tgk yang normal je. Cerita ni sangat explicit, kalau kau suka tengok orang bogel, pastu kena tembak kepala meletup darah menyembur-nyembur, pastu dah puas bunuh orang dia pegi jalan-jalan naik kereta cantik gila pastu pegi letupkan kereta cantik tu lepas tu pegi kejar orang yang puja setan, ha ni lah cerita yang paling kau idam-idamkan serius usus aku tak tipu kau Munah.

Dah, aku tak larat nak explain jalan cerita dia sebab kau kan boleh google sendiri cari sinopsis cerita kan kan kan? Yang penting bagi aku cerita ni aku bleh rate 3/5 je, sebab jalan cerita macam agak merepek, pastu yang aku pelik si heroin yang hot nak mampos ni boleh pulak fall in love ngan Nicholas Cage yang dah tua melendut tu, hish tak paham betul aku mata dia letak kat mana entah!

Sebelum tengok movie, macam biasa kitorang karoke dulu, yes kalau kau nak rejam aku guna bantal aku relakan, ya aku tahu aku bukan budak baik, lepas semayang Jumaat terus pegi melalak membazir masa, tapi nak buat macammana dah hobi aku kot, memasing ada hobi kan kan kan? Dah dah kau jangan nak condemn hobi aku, aku tau aku tak macam kau suka kumpul setem, main layang-layang bagai,

Oklah, aku nak sambung buat FYP ni, ha sebut pasal FYP aku tensen betul semalam sebab aku tak dapat nak guna lab arini sebab aku baru tau kalau nak guna lab arini kena buat surat and kena ada sign approval dari Ketua Jabatan dengan Penasihat Akademik, adoi terpaksa la aku postpone sampai minggu depan lagi untuk siapkan lab, hish kacau betul lah semua ni, huahua takoooottt sebab seminar lagi 4 minggu, apa aku nak bentang nanti kalo banyak lagi yang tak siap ni? Doakan aku jadi budak rajin untuk bulan-bulan mendatang ni ea

5 comments:

echah mashuri said...

HAHAH..gila.dahtu ko nak suh heroin dia tngkp leleh ngan ko ke;p

mcm tkut je cite neh tembak2.

weh.karok tuh best apa.bukan wt benda jht pun;p

mr.syazwan said...

adeh jalan cerita dia mcm banggang je

hahaha

tpi ku percaya ko g tgk sbb ada part bogel kan???

hahaha

EIPUL said...

echah, ye la, dari dia pilih si tua nicholas tu, baik aku yang muda ni, hahaha

syazwan, aah ar, mana ko tau weh? hahaha

lea said...

hahaha...smoga ko jadi rajin2
cepat2 siapkan thesis tu
eh ko dak food tech kan?
sekelas dgn fatimah othman kan?

EIPUL said...

aah

Kolam Ikan Encik Eipul