My Tomey-Lotey Followers

Friday, March 25

Mekdi Frenzy

Lihat lah dunia betapa banyak nya mekdi-mekdi itu
Sejak dua hari lepas aku asyik makan mcd breakfast je. Tapi beratur bagai nak gila la. Aku ingatkan kalau datang awal kat mcd aku bleh dapat beli dengan cepat, tapi hawau, lagi lama aku beratur ada lah. Tadi rekod terbaru aku terpaksa beratur sejam suku nak sampai kan kat turn aku untuk order. Line queue sampai kat pintu masuk mcd, haha, nak tergelak aku tengok orang belakang aku, semua muka bengkek je. Weh, bukan kau sorang je yang bengkek mat, aku ni lagi lah paling teramat bengkek gila, aku datang sikit punya awal kot, pukul 8 lebih tadi, ni ha aku baru dapat balik bilik, adeh lenguh kaki aku berdiri lama-lama. Tapi kesian gak kat bebudak mcd tak menang tangan diorang semua. Jangan salahkan kitorang, tapi salahkan kupon yang mcd kasik ni!

l
l
l
V


Aku tau korang semua mesti dah terbeliak bijik mata kan skang? Beli minimum RM5 boleh dapat free 2 big breakfast, siapa taknak bai? Big breakfast tu! Mahal kot kalau nak beli time hari-hari biasa. So, aku nasihatkan korang save picture kupon ni, pegi print sekarang dan serbu mcd berdekatan, kau print tak ada colour pun dia terima je. Tadi aku siap guna dua kupon lagi, so aku dapat mentekedarah 4 big breakfast, 2 sausage mcmuffin, ngan 2 pie apple. Terbaik tak? Bayar lebih kurang RM13 je. So, pergilah serbu mcd sekarang. Kupon ni boleh guna sampai 31.3.2011. Yeah!

8 comments:

Aisumi Chan Kawa'i said...

kerana inilah yang menghancurkan diet sumi -__-" i tergodaa~

JohanPrinze said...

mana uols dpt kupon ni???

an_Nur said...

wahh. gila best ah.

Judiene said...

Nak termuntah aku tengok Mekdi banyak-banyak tu.
(kununnyerr)
Hahahaha..

mr.syazwan said...

JOM FISH OF FISH!

=_=

Eazy Izzuddin said...

patut la ramai..
tgk kat mcd pagi2

lalink7 said...

wahh...leh copy print bodo2 camtue je ek? hehehe..bestnyeeeee..hehee

wanilizzie said...

u know what,i spent like 55 min que for that big breakfast... haha.. last2 makan tak habes ponn

Kolam Ikan Encik Eipul