My Tomey-Lotey Followers

Tuesday, April 5

Dalam hati ada taman

My doodle versi color kekeke

Semalam aku bosan sangat-sangat so aku pun main lukis-lukis pastu tetiba terus jadik taman apa entah lepas tu aku tambah la hidupan-hidupan liar kat dalam ni pastu tangan macam gatal-gatal terus mengada-ngada main warna-warnakan dengan pelbagai colour sampai crowded macam lukisan budak tadika  T__T


Seminar aku dah settle tapi bukan with satisfactory la sebab lecturer aku down kan aku nye mood lepas dia kata my project tak novel enough. Aku kesah apa project aku novel ke tak, asal siap sudah la. Penat kot aku buat benda tu semua, walaupun macam simple tapi penat ok aku buat jus sampai lima jenis siap pasteurize dia lagi, makcik jual air kat pasar malam pun tak sepenat aku ni ha, pastu kena buat analysis lagi, dua analysis tau, bukannya satu, pastu satu analysis tu tak macam buat banyak-banyak kali pulak kan, pastu time aku present dia main handphone, pastu bila aku da settle present, dia boleh kata how novel do you think your project is? Sentap tak?



Aku dah tak tahan lagi dah ni. Cepat lah habis benda-benda ni semua, dalam otak aku tengah fikir nak carik kerja je, pastu bulan September nak pegi Bandung buang duit lagi, haih haih semoga lah ya Eipul, semoga

4 comments:

Daehan Putra said...

semoga ye eipul yasin hekhekhek

bunga said...

xpe epul..mmg la penat kan..haha..

an_Nur said...

haha. biasak ah. aku dulu pon sebab ada projek macham ni la yang taktahan. da buat letih2, lect tengok pon sebelah mata je....

neway, ''dalam hati ada taman dan jugak binatang buas''... haha. terbaek ah gambar wpon conteng2.

napeace™ said...

Peh kejam gila lecturer tu.. T_____T

*lawa doodle tu. tamagotchi ea? comel jek.

Kolam Ikan Encik Eipul