My Tomey-Lotey Followers

Sunday, April 17

Viva forever

Image taken from Google Images

Aku google translate jap tadi apa maksud viva, turns out maksud dia 'alive'. Tapi VIVA aku besok sudah tentulah tidak bermaksud 'alive' tetapi bakal bermaksud 'deadly' kerana yours truly ni dari tadi asyiiiiikkkk tengok cerita bersiri sampai tak sempat nak prepare untuk esok. Oh sangat-sangat good job ya, is it a call for celebration? I bet it does. Celebration for my deadly marks funeral it is. Hohoho



"Even if you were a star, You've got to go (Go go go go go go)" by Najwa Mahiaddin





So, got to go now chao

3 comments:

mr.syazwan said...

oit oit oit

FINAL EXAM wei

=_=

lea said...

gud luck utk viva!

lalink7 said...

gud luck eipul~

sis pun tggu hari jer..arghhhhhhhhh...so tension..

cantek la header tuee..

Kolam Ikan Encik Eipul