My Tomey-Lotey Followers

Sunday, May 22

Hamek ko haku hapdet heh!

Ok. Buat pengetahuan sedara-sedari semua, aku telah pun officially terbebas dari belenggu study sejak 2 minggu lepas. Best gila perasaan ni kau tau tak? Kehkehkeh


Semua ni bermaksud aku tak payah risau lagi pasal final exam, pasal thesis, pasal apa-apa tahi-lembu lain regarding uni life. So, nak habaq kat hampa suma, ceq dah kerja dah sekarang! Yippeee!!! Hopefully contract aku depa sambung sampai aku berjaya diserap jadik permanent. Doakan aku tau korang-korang semua. Sayang korang! *ok muntah hijau segeraaaa!!!!



Weh! Apa lagi aku nak cerita ek? Aku pun tak tau. Hahaha




Oh lagi satu, sebab aku da abes belajar sekarang ni, so nak online pun jarang-jarang la sebab rumah abang aku takde broadband mahupun narrowband. So how? Aku nak online skrg pun terpaksa pegi cc. Rasa macam loser abes nak kena join brader lonely main Warcraft or DOTA kat cc sukaramai ataupun terpaksa duduk sebelah budak sekolah hingus hijau meleleh yang membazir duit mak ayah kasik dekat game Counter Strike dekat cc sukaramai sambil terjerit-jerit macam beruk. Serious rasa loser abesssss, aku tak tipu kau. LOL


So, azam aku lepas dapat gaji first, selain nak kena kasik mak ayah hadiah bagai, aku kena makesure aku dapat seketul wimax ataupun 4G lain yang setimpal, memang azam gilbab ni, siyes takley hidup tenang weh tanpa internet di sisi. Kahkahkah takley blah




Apa lagi apa lagi? Hurmm, tu je la kot, aku pun taktau nak tulis apa lagi dah. Haha. Ok ada masa nanti aku cerita lagi kat kau orang. Sekarang kurang masa lah. Hahahaiiii

4 comments:

Judiene said...

Hahaha.
Kalo dapat wimax tu heaven wooo!!

syaf said...

ohh tahniah, anda sudah merdeka, tak pe aku paham


t ade ternet t ko update lah banyak mane ko nk..h3:)

mr.syazwan said...

keje sekarang semua nak contrak

apa leh wat bersbr..

apa2 pun ko da masyukkkkk


ehehehe

lalink7 said...

eipul...keje mane tueeE?????
tahniah dah keje...ce citer..ce citerr skit nak tau gak nie

Kolam Ikan Encik Eipul