My Tomey-Lotey Followers

Sunday, May 22

Wayang Lagi: Pirates of The Carribean: On Stranger Tides


Ok, last Friday aku tengok cite ni dengan Nene and Alan, but the thing is tak dapat tengok sampai habes pun sebab aku terbeli tiket pukul 9.30pm. Shit gila perasaan bila terpaksa keluar masa cerita tengah baru nak masuk part ending tu. Kalau kau tak percaya, cuba try pegi beli tiket movie tamil, pastu kau keluar sebelum sempat tau hero tu mati ke tak kena bunuh dengan mafia Bombay, macam tu la rasa dia.


Mesti kau pelik kenapa aku terpaksa keluar awal kan? Aku kena naik lrt balik rumah, bukan aku je, budak dua orang ni pun sama kena balik naik tren. Aku pulak terbebal macam mana entah terbeli tiket kul 9.30pm, nak nak cerita ni 2 jam stgh, kan tren last lebih kurang kul 12am camtu kan? Tu yang kitorang terpaksa rush kuar dari wayang. Cerita dia panjang lagi, aku malas nak cerita penuh -penuh, karang penat kau semua nak baca macam dah mengalahkan novel Tamil pulak panjang entri ni nanti. Wakaka.



Back to the topic, cerita ni best gak ar walaupun aku tak tau apa ending cerita ni kan, kalau kau dah tengok cerita ni, gtau la aku apa ending dia, please ar aku merayu ni weh





Aku suka part duyung-duyung datang serang kelasi2 kapal tu. Wuiyoh semua duyung nak cantik macam model kan? Siot giler hahahaha

So, untuk movie ni, again walaupun aku tatau ending dia apa, aku tetap rate movie ni 4/5. Sebab movie ni best dan aku tak tertido pun masa tengok cerita ni, so movie ni memang terbukti interesting gak ar. LOL

3 comments:

..hizamirahim.. said...

byk betol cite aku x tgk lagi...
XD

ღ Sumomo-chan ღ said...

haha kapten jack ! :P

lalink7 said...

bukan cantek mcm model la mermaids tuee..duyung2 tue adalah supermodel ok..tue sbb badan sume meletops..huhuhu

Kolam Ikan Encik Eipul