My Tomey-Lotey Followers

Wednesday, July 27

Ber-holiday sepuas-puasnya pada weekdays

Selasa dua hari lepas aku join office mates aku, kitorang buat tournament bowling kat Midvalley. Team aku dapat 2nd place, dan buat pengetahuan kau sebenarnya ada 3 team jek pun, so kemenangan tu macam tak menang sangat pun sebenarnya haha.




Hadiahnya hamper yang sedih sebijik sorang. Sadis x?




Markah aku yang sangat memalukan dan mendukacitakan, keke

Petang tu, aku ajak Napi pegi karoke dekat Redbox sebab konon-kononnya da lama tak melalak aleh-aleh suara aku pecah habis. Nak nyanyi pun dah tak larat. Hahaha. Abes je karoke kitorg borak-borak pasal worklife and lovelife dan sikit-sebanyak pasal afterlife lol



Lepas dah babai semua dengan Napi, aku terus pegi rumah Eqal plak overnight kat situ. Aku sanggup extend cuti aku dengan amek emergency leave utk pegi Genting, rawr x? Hahahaha. Best pegi Genting time weekdays ni sebab tak payah nak beratur sakan utk main game.

Dinasour ni sangat tak senonoh nak french kiss depan org ramai


Ni masa tengah tunggu nak masuk 4D, cerita Robot of Mars. Lawak kot wayang 4D ni, kerusi gerak-gerak, pastu tetiba ada angin sepoi-sepoi tiup kat muka kitorg bila robot terlanggar benda dan kena fire dengan api, memang enjoy abes ar





In the nutshell, aku sangat-sangat-sangat penat sekarang ni, syukurla esok aku masuk keje pukul 12pm. Wuhoooo!!!

3 comments:

mr.syazwan said...

wawawawa

sekali post mik ko

berjalan sakan ye

get ready bljr wei

haha

aleen aiden said...

bahaha.dinosor french kiss.bapak klakar!

an_Nur said...

wah dy! berjalan tak hengat! best ah tu pegi genting on weekdays~


neway, slmt bpuasa ye! ;)

Kolam Ikan Encik Eipul