My Tomey-Lotey Followers

Thursday, July 14

Mai Gad!!!

Ergh sakit betul ketiak aku pagi ni. Sebab semalam aku gatal-gatal workout since aku cuti and takde sesapa yang available untuk diajak keluar, huhuhu (sangat lonely ya ayat aku ni!!!). Ok, saje-saje gatal tangan nak tulis sikit hari ni. Aritu masa 9 Julai aku keje, time balik dari keje tu aku notice KL dah tak macam KL. Aku naik motor time tu dan yang aku nampak orang tengah jalan dengan muka sedih (pada hemat aku maybe diorang baru kena tembak dengan pistol air) lepas tu mata aku pedih-pedih sebab maybe kesan gas pedih mata tu still ada. & It really hit me; macam mana nasib negara aku dalam 1-2-3 tahun akan datang? Sangat sangat sangat risau.



Aku nak gitau yang sekarang ni aku sangat addicted dengan lagu-lagu Beyonce dalam album baru dia Beyonce 4. Lagi-lagi lagu 1+1, I Care, ngan I Miss You. Yang lagu Best Thing I Never Had tu memang da biasa dah nyanyi dalam bilik air.


Lepas tu sekarang ni kan ada reality series baru The Glee Project kan? Kalau korang tak tengok lagi better rajin-rajin kan diri dload kat mana-mana sebab best gila cerita tu!!! Aku team Cameron Mitchell sebab dia sangat awkwardly cool. And for girl pulak, aku sokong si Lindsay sebab suara dia best sangat.

Cameron Mitchell

Lindsay
*Images taken from Google Images

3 comments:

Judiene said...

Ade tengok sekali, tapi time tu ade citer lain so tengok sikit sikit je.
Hehehe.
Tapi macam best kan!

an_Nur said...

glee! aku pon suka tgk weh. lagu diorng pon best!

aleen aiden said...

xsker sgt beyonce,tp lagu best thing i ever had tu aku layan.heh~

Kolam Ikan Encik Eipul