My Tomey-Lotey Followers

Friday, July 22

My Latest Obsession

Baked Cheese Meatball

Rasa yang tak tertanding. Memang sedap gila. Tambah pulak hari Khamis benda ni ada 50% off dekat Pizza Hut. Aku lupa nak amek gambar dia semalam sebab sampai-sampai kat meja aje aku lahap benda ni sampai habes *hyperbola.


Semalam aku pegi JJ Cheras Selatan dan bejalan-jalan dengan Eqal sebab kebetulan dia kena posting kat sana sehari untuk JCard Sale. Sebab nak tunggu dia abes keje, aku pegi tengok Harry Potter sekejap sebab aku tak tengok lagi cite tu, dan turns out ok la cerita dia even aku tak tgk sangat movie dia yang part 1 aritu. Paham jugak la aku cerita dia walaupun tak ada basic idea pasal apa benda yang dia nak buat masa first-first tu.

Image taken from Google Images


Yang tak boleh blah tu, time ending masing-masing dah beranak pinak, nak tegelak aku tengok muka Potter yang kunun-kunun tua tu. Hahaha






Ok, sekarang plak nak kena besiap pegi keje sebab arini masuk pukul 3pm. tsk tsk

4 comments:

Aya said...
This comment has been removed by the author.
Judiene said...

Baked meatball with cheese?
Sound yummy to me.
Kena pergi try neh.
Hehehe.

Lea IsNaw! said...

comel lukisan tuh

teringin lak nak makan
biasa aku tgu hari diskaun utk spageti jek..hehe

aleen aiden said...

muke harry potter adela gaya jugak mcm bapak org lepas tambah jambang.yg lain mcm haram!hahah

Kolam Ikan Encik Eipul