My Tomey-Lotey Followers

Saturday, July 2

Sale sale sale sale sale

Zara!!! Wee~~

Aku pegi Zara Pavi semalam ada sale tapi kasut yang aku berkenan tu tak ada saiz pulak. Hari ni kebetulan Alan ajak keluar lagi, so aku pun ajak dia pegi KLCC nak carik kat Zara sana pulak. Carik kasut semalam tak ada, tinggal saiz besar bagak tu yang sama jugak macam yg semalam aku tengok kat Pavi. Last2 aku beli je kasut ni sebab lagi cantik dan lagi murah, chihihi




Dah la company aku breach contract, kata nak bayar allowance attendance every month RM500 tapi gaji bulan ni dia tak masukkan pun even attendance aku sangat chemerlang, aku rasa nak buat mogok aje nak baling tomato dengan telur busuk kat office HR tu biar diorang gerun sikit memandai-mandai aje nak tukar putar belit kontrak, da terang-terang kot dalam kontrak ni diorang nak kasik RM500 extra kalo attendance full tapi tetiba kali ni tak masukkan pulak konon nak masuk next month, kepala kau!

Ok, cukup lah dengan mencharut dalam hati. Haish baru aje plan nak beli Android Phone bulan ni tapi kalau dah macam ni jadik nya, nak belanja kucing aku makan Friskies pun aku tak mampu.

6 comments:

herumi said...

Salam. kerja kat mana bro?

Eipul said...

keje call centre company scicom bro

cik Lea said...

frikies murah je kot...hhahaha

btw, nice shoe =)

~Kecikjer~ said...

huu.. sye mcm ade nampak kamu kat klcc itu hari.. ^^

btw chantek kasut =p

Daehan Putra said...

ko keje mane nek skang???

aleen aiden said...

ok kasut d atas sgt kacak.so dpt beli ke x yg berkenan tu?hu3

Kolam Ikan Encik Eipul