My Tomey-Lotey Followers

Monday, August 8

The Lazy Song


Arini entah apa hantu rasuk aku, aku pun tak tau, sampai even aku dah ada kat ofis, tinggal nak punch in saje ni sebenarnya, terus aku cabot lari pegi KLCC. Hari semalam memang hari paling malas aku la serious aku cakap weh. Aku cakap dengan manager aku sakit kepala, x tahan so aku tepaksa amek emergency leave. Prescription dia - RETAIL THERAPY!!! Wuhoooo


So I got me a little something dari Topman sebab Topman sekarang tengah sale 1/2 price, and then lepas tinggalkan kaunter terus aku rasa menyesal sebab membazir. LOL

*kempis wallet aku disebabkan benda ni




Disebabkan ajak kawan-kawan teman harini untuk bermalas-malasan, kiteorang pun break-fast sama-sama dekat Nando's. Sos extra hot peri-peri ni memang successful buat aku cirit 2-3 kali aku masuk toilet lepas sahur tadi. Siot gila!

Paan, aku

Kawan Paan, kawan aku jua *demm, asal aku asik lupa real name ko ek? Haha

the most unbearable looking dish *masa tgh tunggu bebuka, benda ni memang sangat distractive - drooling :-S



Lepas break-fast slash dinner dekat Nando's, kitorang pegi Secret Recipe plak sebab mulut tak tahan pedas, walaupun aku da 3 kali refill air masa makan kat Nando's tu, boleh? Hahaha. Dekat Secret Recipe, kitorang sambung berborak dan bergosip dan bergelak, sambil aku makan my all time feveret - Choc Cheese Berries. Hehehe

Balik rumah, after solat semua settle, terus aku tido sampai terlupa tutup lampu bilik. Penat woh!

4 comments:

akufrazi said...

apa yg ko beliii kat topmannn tuuu?? ahha.. hri tu ak ada usha spec mata cunn kat kt tpman.. seriyesss ka ada sale??~!!!! kaluuu ada ak nk p mengempiskan wallet..
ahahha

anyway, epul, ko pnya header blog kind of kewl la.. mcm mana nk buat eh???

Lea IsNaw! said...

Nandos sedap tak
tak nah try

an_Nur said...

hope bos ko baca blog nih! ngee.

Eazy Izzuddin said...

sedap..
nak berbuka luar..
tp x da geng..

Kolam Ikan Encik Eipul