My Tomey-Lotey Followers

Sunday, October 9

Bersuka-ria di Sunway Lagoon

Semalam lepas amek jubah grad kitorang reramai gi Sunway Lagoon. Plan asal nak gerak dari UPM kul 9am latest, tapi last2 gerak kul 11am lebih atas sebab-sebab yang sukar sangat nak di describe kan. LOL

Before gerak ke Sunway, kitorang singgah kat Maulana untuk lepaskan rindu *pfffttt
Cantik dah Maulana sekarang! 2 tingkat, pastu ada chandelier besar nak mampus kat tingkat atas, memalam kalau lalu kat situ mesti dapat rasa vibe kemewahan! Kalau korang budak jati Serdang, mesti kenal Maulana. Bwahahaha
(read: Maulana is a type of mamak stall)



Lepas makan sikit sebanyak kat Maulana, kitorang gerak terus ke Sunway, tapi sampai kat sana ujan lebat gila! Lepas tu kitorang mcm sedih sebab takley masuk, tapi kul 2pm camtu sinar mentari menjelma lepas tu baru bleh masuk. Heppy weh main air kat Sunway (first timer katakan), pastu suka berenang2 dekat tempat yang orang surfing tu, best!

Lepas tu balik makan steamboat kat Flaming. Terbaekkk!!!!






2 comments:

Lea Isnawi said...

selamat bergraduasi =)

mr.syazwan said...

wah best!

lama x g sunway lagoon

btw

selamat convo

=_=

Kolam Ikan Encik Eipul