My Tomey-Lotey Followers

Tuesday, October 4

EL = ET

EL = emergency leave
ET = extraterrestrial

Tema hari ini adalah emergency leave equals to extraterrestrial event, meaning to say aku amek EL semata-mata untuk acara yang alien. Ok, aku dah merepek sebab tadi nyanyi lagu E.T Katy Perry.





Karoke dekat Neway Fahrenheit 88 memang best sebab tempat dia sangat exclusive, dan sound system dia terbaik! The food is great, and I don't have anything to go against the fact that this would be our next favorite place to sing and have fun.

Sebab dah terlalu suka dengan tempat ni, aku siap buat member's card dekat sini sebab nak buat member's card just RM10 seumur hidup. Plus, kad dia pun agak cantik. Hahaha



Lepas tu aku dengan Eqal pergi jumpa Hamal dengan kawan dia Khai pastu kitorang tengok cerita Dream House. Best cerita dia sebab dia berjaya buat aku pening-pening lalat, cerita dia macam agak twisted, pastu ending dia best. Must watch sebab ada Daniel Craig berlakon weh!

Screen shot from Dream House (image taken from Google Images)

No comments:

Kolam Ikan Encik Eipul